Lor le e frica sa nu faci sex de aia nu te lasa sa iesi din casa cand vrei tu, oricum cand ajungi majora nu mai pot sa comande la tine. Pe mine ma lasa sa fac ce vreau dar eu nu sunt tip care merge la chefuri + ca nu am prieteni si toata ziua stau in casa ca altceva nu am nimic de facut.
Spune-le ca mergi altundeva si le duci la el. asta daca ai tupeul dar. spune-i ca esti o fata cu capul pe umeri, ca merg mai multe persoane. stiu ei se gandesc ca esti mica si prostuta si nu te lasa, poate au motivele lor sa creada. cred ca vrea sa te. de te cheama la el acasa, alt motiv nu ar fi!
Cu putina munca de convingere da, pot face ce vreau.In fine,ideea e ca nu ai precizat fix esentialul ) daca el era singur acasa de ziua lui si te-ar fi chemat numai pe tine,mi se pare normal sa nu te fi lasat(si ar fi fost si urat din partea lui sa te cheme asa),dar atat timp cat mai erau si alti invitati(chiar daca era sau nu singur acasa) nu mi se pare deloc normal sa nu te fi lasat sa te duci.
Mai inceraca si tu sa le tii cv predici, sa zici ca nu ii ok ce fac ei, ca trebuie sa te mai lase si sa fii libera cateodata etc.Chiar daca o sa te pedeapsa la inceput sau o sa se comp urat cu tine, incearca sa le explici frumos cum stau lucrurile(cu cartile pe fata) ca sa inteleaga si ei prin ce treci tu de fapt. Explica-le ca pot avea incredere in tine. Desigur ca ai uitat sa precizezi si dif. de varsta dintre voi 2.
Pai vin toti prietenii lui, parintii lui sunt acasa, eu am aproape 18 si el 22.
Explica-le frumos ca imediat este majora si ca nu te mai pot tine in casa cu forta(asa cum faceau cand aveai 12-13 ani).
Nu-mi mai bat capul degeaba fac riduri!
Spune-le si lor ce ne-ai spus si noua.ca parintii lui sunt acasa, ca vin si alti prieteni (daca se tem ca veti fi singuri). spune-le sa vina dupa tine cand e gata, daca asa s-ar simti in siguranta...e ziua prietenului tau, si nu e frumos din partea ta, ca tocmai tu sa lipsesti.stiu ca nu e vina ta... spune-le ca nu ti se va intampla nimic!
Le-am zis ca nu e singur, dar tot un raspuns negativ am primit, asta e M-am obisnuit cu ideea.
Pai in general da, ma lasa, de fapt cam tot timpul ma lasa, dar evident nu chestii gen sa merg afara in padure la 12 noapte sau ceva de genu ` (oricum nici eu nas vrea asta) Dar ce vreau eu in general ma lasa. Pai poti incerca sai intrebi de ce pe fratele tau mai mic il lasa cam orice
Probabil ei se gandesc ca daca te vei duce la el iti vei pierde virginitatea.
Sunt stapana pe mine, si stiu ce vreau d la viata, nu urmaresc asa ducandu-ma la el. In fine...
Parerea mea daca spui ca faci 18 in curand sa mai suporti unpic "cicalelile" si restrictiile lor iar la 18 ani gata. Daca incerci sa vorbesti cu ei si cu o fata de catelus si un glas de inger degeaba, tot o sa se supere.Eu zic ca merita efortul sa mai astepti unpic si dupa aceea sa faci/mergi/dregi unde-i vrei tu si cand vrei tu.E pacat sa ramai certata cu parintii.Mult succes. Sper ca ti-am fost de folos intr-un mod sau altul.
Invat foarte bine, sunt prima pe clasa, sef de clasa, ma imbrac destul de decent pentru varsta mea. Lor le e frica ca se poate intampla ceva, nu stiu.de ce le e lor frica. Tot imi zice mama ca dupa casatorie tata s-a tins de ea, si alte chestii, ca ea nu mergea la soacra-sa!
Daca o sa le e fie frica si dupa 18 ani e clar deja.Mai mult ca sigur nu s-au obisnuit, sau nu vor sa accepte ca fetita lor a crescut, probabil inca te cred si te trateaza ca la 12-13 ani.Trebuie sa discuti foarte deschis pe tema asta cu ei macar 1 data, si daca nici atunci nu vor sa te lase, niste vizite la un psihiatru ar fi cea mai buna decizie.
Sa stii ca in general ma lasa, sa ma destind, insa nu cum as vrea, nu sunt prea posesivi, nu m-am exprimat nici eu bine, insa azi m-am enervat rau de tot, de ce sa nu merg la ziua lui? Nu era singur acasa...in fine, ca o iau de unde am inceput. Asta e chestia naspa, dar ma lasa sa ies in oras cu el, bine ca-mi zice nu intarzia mai mult, la ora x esti in casa etc...ai grija ce faci. Nu le cauzez probleme, sunt deschisa cu ei, stiu cu cine ies, ce iubit am, l-am prezentat. Nu sunt copilul problema, mereu profesorii, diriga are cuvinte de lauda si sunt mandri de mine, dar parca parca.