Eu nu i-am vazut si nici nu i-am auzit, dar cand faceam o data curatenie, am gasit un pachet de prezzervativecu gust de ciocolata, si sincer desi mi se pare ciuudat, mi-a venit un suras vazand ca au o viata sexuala activa, ceea ce inseamna ca sunt atrasi unul de altul si de iubesc ca la inceput. pup
Dar tu desteapto i ai auzit pe ai tăi făcînd sex? Esti indiscretă dacă faci asta, și o întrebare m ai proastă nici că puteai pune, vorbeste despre tine, ce ai mîncat și că/cat.
Nu te-a obligat nimeni sa raspunzi daca nu ti se pare ok intrebarea, dar tu in loc sa eviti, ai preferat sa te bagi in seama.
Nu inteleg dc va legati de fata. Daca va place intrebarea nu raspundeti si atita tot. Cred ca e o simpla curiozitate nimic vulgar.
Ointrebare mai prosteasca nu puteai pune? nu tie rusine sa pui asa intrebari?
Nu iti convine...schimba intrebarea
Copil prost, mai bine dati o palma decit ai scrii intrebari proastesti! Daca ia-s cunoaste pe parintii tai m-as duce direct la ei si le-as arata despre ce vorbeste tu aici! rusine sa-ti fie!
Copil prost? nu sunt copil..am 25 de ani.
Așa sînt unii români proști/proaste ca noaptea.
.Bine zis .
Intrebarea este pentru cei care vor sa raspunda, nu pentru cei care vor sa se creada superiori.
Si tu esti roman.
Nu ma cred superioara, tu esti cam prostuta.
Te crezi superioara,de ce? pentru ca puteai sa eviti intrebarea daca nu iti place,nu sa te dai in spectacol, ca vai, ce intrebare am pus, etc. Mi se pare o intrebare cat se poate de normala, eu nu ma limitez ca tine. Pa-pa!
Exact este fata.
Acum cine se da in spectacol? Ai pus o intrebare idioata, fara sens si putin cam prea idioata, te dai despteapta, crezi ca ai limite si te mai dai desteapta. Florentino, intrebarea asta nu este de T/P/U! Pe acest site
se pun intrebari care cauta in general rezolvari! Tu ai pus-o din plictiseala.
Da din pacate i-am auzit. si mi se parea naspa ca am mama vitrega si no suport. deci am inchis usa camerei mele. da ma amuza fazele de genu.
Snowball întreabă:
George0197 întreabă: