Da, imi pare sincer rau de situatia ta "Mai bine nu te-ai fi nascut" - o vorba greu de digerat mai ales cand vine din gura propriei mame. Si, cand nici macar parintii nu iti mai sunt alaturi... poti spune ca totul este pierdut. Insa viata este foarte grea, plina de capcane si de greutati, totul este sa lupti, sa lupti si iar sa lupti.
Daca ai o prietena foate apropiata sau prieten incearca sa te descarci, sa mai scapi de povara. Dupa cate stiu tu ai si problema cu posibila sarcina ceea ce ingreuneaza lucrurile. Totusi solutia este una singura: lupta pentru ceea ce iti doresti
Mult succes :*
Mama ta este suparata in momentele alea ar fi bine sa vorbesti cu ea si sa-i spui ca tu nu mai suporti sa auzi asta de fiecare data. Tu nu trebuie sa fii o povara pentru familia ta!
Din cauza nervilor spune astea. desi [ scuze ca zic] dupa parerea mea nici macar intr-o asemenea situatie parintele nu ar trebui sa-i spuna un asemenea lucru unui copil :-s dar nu iti face griji. asa e mama ta. fiecare om reactioneaza diferit la furie
Unde sa pleci, saracuta de tine, avand in vedere ca ai si dilema cealalta? Trebuie sa fii tare si sa treci peste situatia asta, cauta-ti pe cineva de incredere sa te sfatuiasca, sa te sprijine, macar moral.Inteleg din cele spuse de tine ca nu esti prea apropiata de mama ta, daca e in stare sa spuna asemenea vorbe. Dar te rog, nu le lua ca atare.Viata plina de greutati si de griji o poate determina sa spuna asta, chiar daca nu gandeste asa. Poate si tu esti mai sensibila, fiind la varsta asta delicata. Incearca sa te detasezi de problemele familiei macar.Lasa-i pe parinti sa-si rezolve singuri conflictele.Si roaga-te la Dumnezeu sa se rezolve cu bine situatia ta.Sincer,imi pare rau ca treci prin asta, dar trebuie sa fii tare.
Ioana:* stai linistita, nu mai fi suparata din cauza asta, se intampla sunt destule probleme in familie pe care la varsta asta nu le intelegem. NU incerca sa pleci de acasa pentru ca ai sa ii distrugi, ei acum asa fac. suparare... incearca sa discuti cu ei, fa-ti un prieten bun, discuta cu el. Spune de nervi mama ta :*. Sa fii iubita!
Probabil mama ta nu realizeaza asta atunci pentru ca e nervoasa si nici macar nu-si da seama ce zice. Vorbeste cu ea, atunci cand e calma si nu e stresata din cauza certurilor si spune-i ca te deranjeaza cand iti spune asta. Plecatul de-acasa nu e o solutie.
Mama ta te iubeste dar atunci cind se cearta cu tatal ea este nervoasa si nu realizeaza ce iti zice cind ea este in asa stare nu trebuie sa te superi pentru ca ea este mama ta si te iubeste tare mult, si nici intr-un cazz nu trebuie sa pleci de acasa pentru ca ii vei face mult rau parintilor
Buna:*
Imi pare rau pentru ce iti spune mama ta insa sa nu crezi ce spune ea deoarece spune lucrurile acestea numai la nervi.Eu te inteleg cum este pentru ca si parintii mei se cearta foarte mult si ma afecteaza foarte mult. Si eu am incercat sa fug de acasa insa m-am gandit ca mai bine stau acasa si gata.
Cel mai bine este sa nu te mai gandesti la asta si sa o iubesti pe mama ta si pe tatal tau deoarece ei te vor iubi mereu neincetat:*