Fosta lui prietena are 19 ani, el o fi avand vreo 20, nu? Eu zic ca este o partida riscanta pentru tine, din n si n motive, mai bine iti vezi de scoala si poate si de relatia ta cu Dumnezeu. Nu te lasa dusa de val.
Pot sa-ti elaborez motivele daca nu le vezi chiar tu. Am vrut sa-ti mai spun ceva, urmasa lui Balzac, fa ceva cu talentul tau in povestit, nu-l risipii.
Printel si ia-l cu tupeu repede.Intreabal ce are de gand! Simplu! O sa se piarda si o sa-ti spuna cateva balbe! Dupa care poti incepe o conversatie cu el! Sigur este timid!
Suna-l tu...seara de ex. cand stii ca nu mai e cu prietenii lui si vorbeste cu el. Iar cand treci pe langa el, macar fa-i cu mana...nu e asa greu, si el va sti ca te gandesti la el.
Ai sa vezi ca daca vede semne de interes din partea ta, daca chiar il interesezi, o sa inceapa sa te caute el. Si cand vorbiti propune-i sa iesiti odata doar voi doi undeva... zi-i ca vrei sa vezi X film si invita-l.
Iti trebuie si tie mai mult "tupeu", altfel baiatul o sa se plictiseasca sa fie doar el cel care te cauta.
Eu cred ca te place cu adevarat, ar fi pacat sa nu iasa o relatie draguta din pov ta
pupici...si astept continuarea povestii