Asa cum exista plante afrodisiace exista si plante care linistesc apetitul. Cauta-le si folositi-le cu grija.
Lucru' manual ar trebui sa faci, dar daca nu ai lipici iti dau eu, de hartie clasata faci tu rost sau o ai deja?
Rozalia25, nu as vrea sa-i scada apetitul sexual caci si asa il are foarte scazut (dupa o partida, 4-5 zile nu mai are chef). Vreau doar sa ajunga mai greu la orgasm, e cu totul altceva...
Folosirea lubrefiantului nu stiu cat ar putea ajuta ca deseori ne rezumam numai la oral. Multumesc.
Deci, tu ii faci un cunilingus si ea ajunge foarte repede la orgasm, ar trebui doar sa o incalzesti si dupa accea sa faceti sex normal. sau uneori sa o atingi si sa o saruti atat cat sa-i vina cheful si dupa sa o lasi, sa-i zici ca trebuie sa pleci sau mai stiu eu ce. las-o sa te doreasca.ai sa vezi cum o sa te caute ea, si sa-ti dea si tie un premiu, nu? ca doar il meriti.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Chestia e ca nu vreau sa facem normal neaparat dar vreau sa putem face mai mult oral fara sa-si dea drumul asa repede. Sexul normal, prea putin ma intereseaza, spre deloc.
squishyhihi întreabă:
George0197 întreabă: