| rallu_5150 a întrebat:

Partenerul meu este inebunit dupa sexul oral, iar asta pe mine nu ma pasioneaza si nici placere nu imi prea face. Se supara pe mine pentru asta desi am vorbit cu el despre asta. Mi-a spus sa incerc sa fac pana isi da drumul, dar nici atat nu pot, stau ferit de el candii fac.(sub plapuma, patura) ce sa fac sa prind incredere si sa nu ma mai feresc de asta? inainte de a ii face se duce la dus, nu e vorba de igiena. Iar daca el imi face sex oral, nu simt o anume placere( a facut de doua ori asta) simt doar ca ma gadila putin. Si 69 am facut doar ca nu mai vroiam eu sa ii fac, si dupa de-am oprit si am trecut la actul normal. Imi puteti da niste sfaturi? dau fundita.

Răspuns Câştigător
| SweetCandy a răspuns:

Stii de ce nu merge? happy Pentru ca tu esti prea stresatabig grin adica, te gandesti prea mult inainte de a face asta si in timpul actului in sine, numai ideea ca el este acolo jos te face sa te simti aiurealaughing daca lui ii place nu etse nimic neobisnuit, insa trebuie sa tina cont si de preferintele tale. Eu zic sa o luati incet, adica nu tot intr-o aseara poate asa incet incet reusesti si tu sa nu mai fii atat de inhibata.

Succes!

10 răspunsuri:
| Contrast a răspuns:

...ai putea sa schimbi partenerul :d!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca prietenul tau e obsedat de sex si te priveste pe tine doar ca pe un obiect sexual, mai bine sa numai faceti sex si sa va despartiti

| J0hn a răspuns:

Nu stiu. fi si tu putin mai relaxata luati-va un lubrifiant dragut cu un miros dulce si poate o sa iti placa si tie oralul si dati drumul fanteziilor nu stati ca scandura. si o faceti ca nu mai are nici un farmec.

| anonim_9938 a răspuns:

Nu te atrage
daca tu nu simti placere sa ii faci si nici macar cand iti face el...
nu esti atrasa fizic de el

| anka a răspuns:

Intr-o relatie trebuie sa faci totul de comun acord si sa ADUCA PLACERE AMBILOR parteneri. Daca el nu mai poate de placere in timp ce tie iti vine sa vomiti nu e in regula. Gura femeii nu e WC. sa se descarce barbatul. Tu nu ai un pic de respect de sine?

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Incompatibilitate în pat, lipsă de atracţie fizică reciprocă, lipsă de iubire din partea ta plus, bonus, pudoare excesivă din partea ta.
Aţi putea să beţi ceva înainte şi să mai prelungiţi preludiul, să-i daţi cu ceva petting şi abia mai apoi ceva sex oral şi sex vaginal.
Totuşi, dacă nu există dorinţă din partea ta (tu realmente nu-l doreşti şi nu-l iubeşti), puţin probabil să meargă.
Când îţi iubeşti partenerul, îi iubeşti fiecare părticică din corpu-i.
Pariu că nu o să vă ţină mult relaţia.
Comunicarea e motorul oricărei relaţii. Căutaţi numitorul comun!

| kittycat_9803 a răspuns:

Eu cred ca nu te atrage pur si simplu. daca te`ar fi atras ai fii dorit tu singura sa-i provoci placere si nu ti-ar fi fost scarba de nimic legat de corpul lui, ba chiar te`ar fi excitat placerea lui.

| lacilaci19 a răspuns:

Eu cred ca se foloseste de tine doar pentru a face sex oral
Un astfel de om nu meriti

Abh
| Abh a răspuns:

Nu ar trebui sa insiste daca vede ca tie nu iti face placere.

| daria_2495 a răspuns:

Parerea mea e ca nu e el pentru tine. o releatie in cre sentimentele nu vin din ambele parti nu are nici un rost.eu cred ca el nu te iubeste pentru ca daca te-ar iubi nu te-ar forta sa faci ceva ce nu-ti place. spune-i ca ori te inelege ori pa pa.atata tp cat nu ai langa el ceea ce-ti doaresti nu este ok.bafta!