Uneori da.Din cauza pasiunii(hai să dăm vina pe ea) văd cupluri întinşi care pe unde apucă...lingandu-se ca pe nişte acadele şi pipăindu-se de parcă nu ar mai exista un mâine.Mie una mi-e silă de chestii de genul şi nu am (încă) 90 de ani.
Pasiunea se incaderaza la : `bauturi alcoolice`;; din prea multa te imbetzi si te ia valul, nu mai sti ce sa faci, pur si simplu ea conduce! nu mai gandesti cu creeerul ci cu -------- :d
Poate ca da.Are aceeasi arie de intindere si e la fel de greu de stapanit si controlat.Numai ca nu face acelasi rau...
Acvila,. imi cer scuze, n-am vrut sa jignesc, numai ca,... hai sa nu zicem ca o baba,,... ca o femeie matura! uh cand erai pustoaica nu te pupai in parc ca nimeni? in fata tuturor fara sa-ti pese de oamenii din jurtul tau?
ps: iti dau dreptate! doar 70%(dragostea iti ia mintile)
am fost şi eu puştoaică, dar nu îmi permiteam să fac astfel de lucruri în public pentru că mi-era jenă de oamenii din jurul meu.
Iti dau dreptate! ai mare dreptate, dar cand ai 15 ani ca mine,. de drag ceti e de el, nu constientizezi! acum, nu ma refer la pipaieli in public si saruturi `vulgare`(astea nu se fac deloc) dar totusi,... boacane din astea,. mai face toata lumea! uni prea exagereaza dupa km spuneai si tu!
app,. catzi ani ai?! de curiozitate! pari o fata inteligenta si destul de tanara!
Pai, asa e! j nu ai dc sa-mi multumesti ca am remarcat modul tau de gadire mai aparte! mai inteligent si cu bun simt! mi-as dori sa fiu ca tine cand voi avea 20 de ani
iulianiasi întreabă: