La film m-am gandit si eu.Ms oricum
Oricum va fi ciudat și jenant, dacă toată lumea știe de încercările tale de dinainte. Acum o să pară ca și cum te consolezi cu cealaltă fiindcă prima te-a respins, ori că încerci s-o faci geloasă. Mai ales că sunt atâtea filme cu adolescenți în care, ca să ajungă la aia care îi interesează cu adevărat, băieții se împrietenesc cu prietena/colega ei mai puțin frumoasă.
Ar trebui să mai aștepți o vreme, să încerci să te conversezi cu ea pe Facebook dacă vă cunoașteți dar fără să forțezi. Ar merge dacă părinții tăi ar da o petrecere la care să vină și ea alături de părinții ei și ai aborda-o atunci, altfel e awkward.
Vorbim ne intelegem bine, mai vin si ei cu parintii si eu cu parintii la ei, vorbim si la scoala.Ne intelegem bine+ca mai si zambeste le mine.Ne cunoastem de cand eram mici. Minim 1 data pe luna ne vizitam reciproc.
Și-atunci? Ai atâtea oportunități să vorbești cu ea, ești în largul tău cu ea dacă vă cunoașteți de atâta vreme, știți deja ce pasiuni aveți și puteți vorbi despre o groază de subiecte.