| bonhiboana a întrebat:

Pastrati legatura cu fostul/fosta? Indiferent de raspuns va rog aduceti argumente.

8 răspunsuri:
| yanny`s a răspuns:

Eu ma inteleg bine cu toti "fostii" mei. e bine ca dupa o despartire sa ramaneti amici, nu sa va injurati, ***thinking

Răspuns utilizator avertizat
| Anna_5295 a răspuns:

Da, din pacate.
cred ca cel mai bine e sa nu mai iei legatura cu el, pentru ca ati hotarat sa nu mai aveti nimic in comun...

| nyko06 a răspuns:

Nu pentru ca este o persoana care nu merita il dispretuiesc.

| Roxy a răspuns:

Da, pentru ca poate odata imi vor da sau le voi da o a doua sansa.desi un fost prieten i-am sau mi-a (nu stiu exactbig grin) o a 3-a sansalaughing
Si ne intelegem bine inca laughing

| RoxyAde a răspuns:

Da...pentru ca am fost impreuna foarte multi ani si nu vad de ce ne-am comporta ca doi straini acum. La un moment dat a zis si ceva de luat de la zero desi nu cred ca mai e posibil, dar sti cum e : niciodata sa nu spui niciodata big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu cu cel pe care l-am iubit si inca il iubesc. Pentru ca e greu sa il privesc ca pe un amic, si amintirile m-ar navali ori de cate ori as vorbi cu el. Mi-as dori sa-l sarut din nou, sa-l imbratisez din nou, asa ca, decat sa sufar asa in amagire, mai bine rup orice legatura macar pana uit si apare altcineva in viata mea happy

| VodkaCoca a răspuns:

Da, odata ce a fost o relatie intre noi e bine totusi sa ramana acel respect, eu cu toti fosti mei am ramas prietena, ne mai auzim la tel mai radem de cele trecute impreuna dar cu o limita, nu vad de ce sa nu-l salut s'au sa il intreb ce mai face/ce a mai facut, am un fost prieten care am stat 3 luni ma mai suna il mai sun imi povesteste imi zice ca se intelege bine cu iubita lui ma intreaba eu ce am mai facut imi mai da sfaturi el fiind mai matur si de ani si de mintalitate, insa cu fostul care am stat 2 ani si 6 luni mai vorbesc cu el nu prea mult ca desi sunt 8-9 luni de cand ne'am despartit el insista sa ne impacam si face fel si fel de faze, intr'un timp imi era frica sa ies din casa laughing, eu nu il sun, el ma suna mereu sa vada ce mai fac si daca m-am despartit de actualu laughing.