| VrRos05 a întrebat:

Pățiți deseori sa vă pierdeți motivația în a vorbi sau a aborda fete pentru ca a-ti primit multe refuzuri și aveți impresia că pierdeți timpul aiurea, oricum nu se ajunge la sex?

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

~pierdeți motivația în a vorbi sau a aborda fete ...nu se ajunge la sex?~

dacă doar asta te animă pe tine in a vorbi cu fetele, stai acasă că stai bine!

12 răspunsuri:
| VrRos05 explică (pentru sierra1):

Pentru ce sunt femeile? Sa vorbim cu ele sau sa facem ceva ce ne aduce plăcere cu ele?
Asa îmi iau un om și vorbesc cu el toată ziua.

| sierra1 a răspuns (pentru VrRos05):

~Pentru ce sunt femeile? sa facem ceva ce ne aduce plăcere cu ele?~

e limpede - nu numai că nu poți dar mai și bați câmpii

https://www.tpu.ro/......oblema-de/

| unu1doi2noua9sase6 a răspuns:

Da-le stalk in cazu in care nu ai chef sa vorbesti cu ele

| Robert2526 a răspuns:

Ma daca platesti bine, te invat eu cum sa abordezi fetele si sa obtii sex de la ele. Te bagi?

| ania a răspuns:

Spune unei fete de care îți place ca ai vrea sa o cunoști în vederea căsătoriei, însoară-te și sigur ajungi și la sex.

| Anonimafarahaz2 a răspuns:

Daca vrei sex ai doua mani, folosește-le, sau bag o intr o sticla sa te satisfaci corespunzător. Daca tu doar la sex te gandesti cand vorbesti/ abordezi o fata/femeie esti o cauza pierdută

| ecaterinca2323215 a răspuns:

Pai intrebarea e de ce primesti refuzuri? In loc sa te gandesti dacă alti oameni experimentează ceva similar, nu mai bine te gandesti la ce poti îmbunătății? Care sunt problemele? Nu ai un corp estetic? Nu ai destula incredere? Personalitate? Nu cunosti destule femei? Iti spun ceva ce merge pentru majoritatea bărbaților? Sala pana ai un corp de esti mandru, ajungi sa ai incredere in tine, te concentrezi pe ce vrei sa faci in viata si invata sa vorbesti cu o femeie. Nimeni nu se naste invatat. Cunosc baieti de arata super bine si nu stiu sa schimbe 2 vorbe cu o femeie. Totusi e imposibil sa nu ajungi sa ai o femeie in felul asta. Lasa self pitty ul asta ca nu o sa te ajute la nimic si traieste viata.

| VrRos05 explică (pentru ecaterinca2323215):

Nu putem primii totul
Pe o parte primești pe o parte îți este luat.
Nu putem fi si frumosi dar și cu vrajeala, decât atunci când avem alcool la cap.

| VrRos05 explică (pentru Anonimafarahaz2):

Vrei sa ma gândesc la conversații la 21 ani?

| VrRos05 explică (pentru Robert2526):

Spune aici măcar ce e mai important, nu ți am cerut compuneri.

| ecaterinca2323215 a răspuns (pentru VrRos05):

Adică după tine un om frumos nu are vrajeala?

| luanaesteviatamea a răspuns:

Eu nu imi pierd motivatia de a vorbi cu o fata aceasta fiind iubita mea deoarece este PERFECTA

Întrebări similare