| adriana_5532 a întrebat:

Pay sa va povesteschappy am un prieten inainte sa fim impreuna a fost cu o fata cu care a stat 3 ani jumate:-s, nu stiu daca relatia asta merge pentru ca sunt constienta ca, chiar daca nu imi arata ca se mai gandeste la ea sau asa el tot se gandeste.eu uneori ma simt prost cand stau sa ma gandesc la asta, dar el mereu imi zice ca daca nu as fi fost eu cu el era alta, dar el nu vrea pe alta ma vrea pe mine.de multe ori vreau sa renuntz pentru ca nu ma simt in largul meu stiind ca el probabil nu a trecut peste relatia cu fata cealalta :-s. El imi zice sa am rabdare ca timpul le va rezolva pe toate si ca el ma place mult mult numai ca fata cealalta i-a facut mult rau si acum trebuie sa aiba puterea sa mai aiba incredere intr-o fata:-s nu stiu ce sa fac pentru ca il plac foarte mult si accesta este singurul motiv care ma face sa nu ma despart de el:-s

ps: de multe ori i-am zis ca vreau sa ne despartim si el a zis ca nu e bine ce fac si ca ma vrea langa el:s

ce ziceti sa fac?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, eu zic sa ramai alaturi de el, are nevoie de incredere, rabdare, intelegere.Are nevoie de tine, daca vrei sa ai o relatie cu el, atunci trebuie sa il intelegi ca a suferit, a trecut printr-o despartire dureroasa si nu poate sa ii comande inimii...
Doar timpul isi va pune amprenta, el daca vede ca il iubesti, ca esti langa el, sigur va aprecia asta, acum te place mult, incetul cu incetul sigur va ajunge sa te iubeasca, doar ca nu a reusit sa treaca total peste despartire si e de inteles, daca acea i-a facut mult rau, el trebuie sa aiba sustinerea cuiva si tu sa ii dovedesti ca nu toate fetele sunt la fel si ca meriti dragostea lui.
Odata ce te vrea langa el si nu vrea sa va despartiti inseamna ca ceva simte pentru. tine, fi cu incredere in tine, sigur il vei cuceri si il vei face sa o uite pe fosta prietena.
Comunica cu el cat mai mult, petreceti cat mai mult timp impreuna si astfel sentimentele vor aparea si vor fi tot mai puternice intre voi.

8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Hei, aceea o fost trecutul, tu esti prezentul, spune-mi, prietenul tau traieste in prezent sau este agatat de trecut? Chiar daca mai este agatat, cum pare din ceea ce scrii tu, nu cred ca nu face progrese. Cand te priveste in ochi te vede pe tine sau pe cea dinaintea ta? Din asta iti poti da cel mai bine daca traieste in prezent. A fost cazuri in care eu am zis ca el sta cu prezenta doar ca sa nu fie singur, dar nu mi se pare ca acesta este la fel, dimpotriva, mi se pare ca se lupta pentru tine, asa ca zic sa ramai cu el

| Floreenofficial a răspuns:

"numai ca fata cealalta i-a facut mult rau si acum trebuie sa aiba puterea sa mai aiba incredere intr-o fata"
fii tu acea fata in care sa aiba incredere si care sa il ajute sa treaca peste greutatile din trecuta! fii soarele din viata lui! happy
succes! >big grin

| catthshshshs a răspuns:

Eu zic sa ai rabdare cu prietenul tau, sa il intelegi si sa ii fii alaturi. Daca a avut parte de o experienta neplacuta, e si normal sa sufere acum, nu inseamna neaparat ca o mai iubeste inca pe fosta!
Fii alaturi de el si fa-l sa o uitewinking

| Hmmmm a răspuns:

Eu zic sa continui, deoarece nu ai motive de ingrijorare.
daca nu te compara mereu cu cealalta, daca nu simti in comportamentul lui ca el inca o mai iubeste pe cealalta, daca nici macar nu mai vorbeste cu ea inseamna ca nu ai motive de ingrijorare.
eu zic ca daca nu ar fi trecut peste nu ar fi vrut o noua relatie, deoarece nu se simtea pregatit. daca nu a trecut peste atunci poate vrea sa il ajuti tu sa treaca peste ceea ce a fost.
daca se gandea la cealalata si nu te vroia si nu tinea la tine atunci te-ar fi lasat sa pleci fara sa ii pese.
nu cred ca asta e un motiv destul de bun sa te desparti de el.si tu ai avut relatii cu alti baieti inaintea lui. tie ti-ar placea sa se despart de tine, deoarece crede ca inca te gandesti la fostul? suna ciudat.

| NeXt_6616 a răspuns:

Eu din cate am inteles aici prietenul tau are nevoie mai mult de un prieten decat de o iubita, daca e cum zici tu nu pot sa zic ca te iubeste ci doar ii este frica sa isi exprime sentimentele pentru fosta, intr-adevar 3 ani e ceva nu stiu daca inca o mai iubeste dar e imposibil sa uiti o persoana pe care ai avut-o alaturi atata vreme, si chair si tu nu poti sa ii ceri sa uite de ea ar fi putin egoist, ideea e daca poate sa te iubeasca si pe tine macar pe jumatate din cat o iubea pe respectiva fata, daca nu relatia voastra nu stiu daca are vreun viitor, poate ca amici, pare de treaba tipu

| NeXt_6616 a răspuns:

Pai din cate inteleg eu de la tine prietenul tau nu cauta o relatie ci mai mult un prieten pe umarul caruia sa planga happy, intr-adevar e greu la inceput sa uiti de o relatie de 3 ani, cum se zice timpu vindeca ranile, dar de fapt nu le vindeca ci le cicatrizeaza, el te vrea langa el ca amica, prietena, nu iubita poate cu timpu veti fi si iubiti dar nu acum,

| karrinna a răspuns:

Pai incearca sa iesiti in locurii noi cluburi parcuri in care el nu a fost cu fosta alintal spune-i cat de mult iti doresti sa aveti o relatie de lunga durata in care sa aveti aman2 sentimente si iesi cu chesti noi in evidenta ia-l la plimbare cu rolele cu bicicleta chestii copilaresti dar merg mai mereu... Daca va simtiti bine impreuna si radeti mereu nu cred ca mai sunt sanse sa se gandeasca la fosta. Cel mai importat fa-l sa se simta bine langa tine. Succes love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zic sa lasi timpul sa decidawinking nu mai gandi ce va fi, cum va fi...atata tot: traieste clipa!(love&life)winking