Normal ca te mai place daca te-a sarutat. cine stie de ce s-a despartit de tine
Dragoste cu zoampe, vorba unui fost profesor de-al meu, RIP.
Well, nu stiu ce o fi in capul vostru, bine ca v-ati despartit pentru o bucata de vreme, sa va lamuriti sentimentele.
Acuma v-a ajuns, ia impacati-va si mergeti mai departe impreuna.
Umm, am uitat sa zic ceva. Eu cred ca a iesit cu prietena ta ca sa vada daca il mai iubesti, la fel si toata tarasenia cu prietenii vostri.
Este un lucru frumos sa aveti prieteni care tin la voi si la fericirea voastra, am citit atatea despre prieteni gelosi, barfitori s. a., ca am ajuns sa cred ca toata lumea e asa.
Pai degeaba ati vorbit daca nu ati ajuns la nicio concluzie.Practic,ati vorbit degeaba. E clar ca intre voi este atractie, dar e nevoie de ceva mai mult pentru ca relatie sa dureze in timp. Vorbeste si cu prietena ta.Nu e frumos ce a incercat sa faca
Da cred ca te plc. Nu stiu motivul pentru care v'ati despartit.
Dar daca simti ca te iubeste at mai acordati'va o sansa
Pai da logik ar trebuie sa vb cu el ca stii u unde a ars ceva maiu ramane scrum deci poate iese cva...bafta
Se pare ca inca te placeeeeee... Prietena ta nu iti este prea "prietena" din cate se vede. Cu ea ai vorbit?
Da si inca mult... dati seama ca el a respinso pe prietena ta si apoi faza asta cu ati stat de vorba si apoi sarutul... daca tineti unul la altul dc nu va impacati?
Ce mai astepti?
Dap ...ar trebui sa te impaci cu el
Si sa scapi de prietena ta care nu e deloc prietena
Normal ca te place inca si nu numai te si iubeste. Daca nu era asa se lasa sarutat de cea mai buna prietena.Si la ziua lui nu te saruta Inpacativa daca spui ca il iubesti...Ca si el te iubeste