Uff, scoarta este faptul ca, dupa cum ai spus tu, nu prea comunicati. Ma gandesc ca, din moment ce se intampla asa, nu aveti cum sa va cunoasteti foarte bine unul pe celalalt. Si eu zic ca sa inceri ca sa va descoperiti mai mult, sa initiezi conversatia, sa te uiti un pic "cu lanterna". Poate vei gasi lucruri care iti vor placea la el, lucruri pe care le-ai mai cautat?
Cauta "sub scoarta". Ca n-ai zis nimic despre ce s-ar afla sub scoarta asta, ori poate nu stii nici tu? Din ce ai spus, mie mi se pare ca este un tip sensibil, introvertit, care nu stie sa spuna ce are pe suflet.
Ce s-a intamplat luni? Poate chiar a luat cuvant cu cuvant ce ai spus tu, de aia nu ti-a luat chiar nimic.
Ba imi spune ce are pe suflet, zice ca nu vrea sa ma piarda nu stiu ce, da e sensibil din toate punctele de vedere chiar daca nu pare fiindca e inalt, bine facut.
Mi-a repetat tot timpul ca are surpriza pentru mine ca nu stiu ce, si la un moment dat n-am mai zis nimic. ma dispera minciunile astea.
care-i faza cu scoarta?
Uff, scoarta este faptul ca, dupa cum ai spus tu, nu prea comunicati. Ma gandesc ca, din moment ce se intampla asa, nu aveti cum sa va cunoasteti foarte bine unul pe celalalt. Si eu zic ca sa inceri ca sa va descoperiti mai mult, sa initiezi conversatia, sa te uiti un pic "cu lanterna". Poate vei gasi lucruri care iti vor placea la el, lucruri pe care le-ai mai cautat?
Buna!
Am impresia ca el nu e genul tau si iti doresti altceva de la o relatie, de la partenerul tau. Mai asteapta cateva zile si vezi cum se comporta. El stie ca esti pe punctul de a renunta, ar trebui sa incerce sa te inteleaga, sa comunicati mai mult.Incearca sa te impui. Daca nu se schimba nimic, ai doua variante: ori il accepti asa cum este, ori te desparti de el. Mai tarziu va fi mai greu.
Mda .....cum a spus si Alexandrughita, ciudat tip...
Faci cum crezi ca e mai bine, dar eu zic ca ai facut ceea ce trebuie, nu va prea potriviti.Eu zic ca mai bine il lasi, ca din cate ai spus tu, nu simti nimic pentru el.
Ciudat tip... vorbeste cu el, intreaba-l ce vrea cu adevarat, si constatai impreuna daca aveti sau nu un viitor
beausingurlamasamea întreabă: