Eu i-am cumparat logodnicei mele un buchet de 18 trandafiri rosii si 1 alb si un urusuloi din ala mareo intrecea de inaltime...si crede-ma ca a fost super incantata... vreo 3 zile am trait in rai de atunci pana sa ne certam dintr-un lucru prostesc...asa ca poti sa faci si tu ceva in genu.sau daca ai posibilitate de niste bani poti sa o duci undeva intr-o vacanta la munte sau eu stiu undeva unde isi doreste, si acolo sa ii cumperi inimioare...si alte vrajeli. dar ai grija sa nu te certi cu ea ca dupa aia o sa iti vina nasol.bafta
Eu de cand sunt cu prietenu meu imi doresc un ursulet mare de plus...si e vreo 70-80 lei
de ala mare mare ...nu stiu, un parfum, o bluzita, o gentuta, o trusa de farduri mai scumpa asa... te descurci ca esti baiat mare ...succes
Eu i-as cumpara un parfum... un ceas misto...trebuie sa iti fi spus ce isi doreste...cred ca ar aprecia orice cadou de la tine! ca doar esti iubitul ei!
Ceva perosnalizat o perna in forma de inimioara si sa fie imrpimata o poza cu voi 2...
poti sa ii scrii mare cu vopsea in fata scarii ca o iubesti...nu stiu orice pare nebunesc... dar e super pentru o fata...
fa-i ceva original... oricum gestul conteaza cred ca si un simplu te iubesc ar fi de ajuns...[doar daca simti asta]...
Ceea ce ii place cel mai mult sh care o so fascineze....cv o masina ....cv....mutativa impreuna...nu stiuh...cv parfumuri...etc..multe lucruri...inel...habar nu am ....ar putea fi multe lucruri
Eu cred ca ceva simbolic, nu ceva prea scump, ceva cu mesaj, ceva frumos si in acelasi timp simplu. Cauta ceva pe culoarea care ii place, si ceva mai diferit, adica sa fii sigur ca nu i-au mai adus inca 3 persoane acelasi lucru.
Eu e exemplu am primit anul trecut de al prietenul meu o mica cutiutza muzicala cu o balerina micuta in mijloc si mi-a placut atat de mult incat am pus-o pe noptiera measi seara stateam si ma uitam la ea
Nu ii lua ceva prea mare... sau ai putea lua un ursulet de plus cu numele "sorin"cu care sa doarma noaptea si cu un biletel cusut de mana, ar fi perfect dar totusi incerarca sa fi cat mai oricinal
Nu stiu cati ai ai si cat de romantic esti.Nu totul depinde de buget sau de lucrurile materiale.Eu una as fi multumita cu un "la multi ani"+un :te iubesc" + o noapte de dragoste.
Oricati bani ai avea, nu ar trebui sa ii iei un cadou extravagant.
SAU, daca as avea 18 ani, as vrea o cerere in casatorie si un tort maaaare de ciocolata .
Acum depinde de tine , si bineinteles de ea .
I`ai ceva cei place... tu o cunosti mai bine si sti... daca ii plac lucrurile sofisticate, lucrurile simple si semnificative sau alceva... poate ceva bijuteri, cartii(daca ii place sa citeasca)ceva cosmetice sau poti sa-i iei un plus mare dragalas...mult noroc