Hmmm de ce nu... niste catuse? ar fi dragute si nu alcool ca va apuca ideii prea hentai si nu e bine ) hmm i-ai ceva dragut un tricou e buna si bratara sau ceva special care sa-i aduca aminte de tine ceva ce sa foloseasca zilnic ca o ceasca de cafea un parfum mamaaaa sunt moarta dup ala de la avon cel cu black nu si cum ma terminaaa ar fi bun
E buna ideia dar cel mai fain cadou la 17 ani este o noapte de neuitat si iei o sanpanie Bafta
Poti sa iy iei multe chestii. ceva de genu o rama foto, o perna cu o poza cu voi 2. Si bratara de argint e o varianta buna. Puuuup
Si daca el va face catine si va evalua dragostea in marimea pretului cadoului? sau din ce e facut? uite eu ca crestin i-as aduce o cruciulita din lemn sculptata de mine si legata cu un snur de ata.sa vad cum e primit cadoul.tu imbracate in roz, puneti un cordon legat ca la cadouri, pe tine si ofera-te.vei vedea cat de mult gusta provocarea, si cat te iubeste.ca la varsta asta oricum nu poti pune temei pe minciunile si vrajeala nimanui.
Eu i-as lua o rama draguta in care sa pui o poza cu voi doi si un lantic cu un medalion care sa fie cu initiala mea sau nustu ar trebui un cadou care sa ii aduca mereu aminte de tine. succes in gasirea cadoului :*
Nu prea avem poze suntem de 2 luni impreuna :*
Aa eh atunci nustu nu imi vin idei. La cat mai multe luni impreuna :*
Multumim frumos >
anonim_4396 întreabă: