Viorica e putin dusa, nu o baga in seama te rog.
Sarcina nu este cu siguranta, poti scoate asta din calcul 100%
Pastila aceea ai luat-o degeaba, fara ejaculare in vagin, imposibil sa se formeze o sarcina.
Pastila aceea contine o combinatie de hormoni care se regasesc in organism in timpul sarcinii, astfel "pacalind" organismul ca este deja insarcinat.
Avand in vedere ca esti micuta si nu ai un ciclu menstrual regulat nu este surprinzator ca nu iti vine menstruatia, fiind in mod clar efect al pastilei.
PS: Vorbeste cu mama ta si ai mai multa grija de tine! Este foarte important, odata ce ti-ai inceput viata sexuala sa mergi si la ginecolog pentru consult, face parte din ceva normal.
PS2: Mama ta trebuie sa stie ceea ce faci si ceea ce te ingrijoreaza, discuta cu ea.
Avand ciclu neregulat,in fiecare luna apare o frica de "daca sunt insarcinata?",si in momentul in care amandoi nu ne permitem un avort,eu neputand sa mi includ parintii (de fapt e vb doar de maicamea ) avand o situatie super complicata cu ea,ea fiind si in alta tara,fiind in grija bunicii,nu ma pot baza pe ea,si o veste de genu le ar provoca un infart amandurora, ironia sortii amandoua au si probleme cu inima, si maicamea nu va da niciodata bani pe probleme mele de sanatate, considerand ca nu am nimic si nevoie de vreun control.
Ps :pe maicamea o doare undeva de mine, in ochii ei nimeni nu are probleme, doar ea...
Ciclul menatrual mi-a revenit la normal la sfarsitul lunii mai, in cazul in care cineva trece prin asa ceva si e curios si ce s-a intamplat dupa!?
Buna.Daca ai facut atatea teste,si nu esti insarcinata, care e problema? Iar daca ciclul menstrual nu e regulat asta inseamna ca esti prea tanara, fiindca se regleaza in timp. Apoi, orice pastila care e un cocktail de hormoni, pe langa stres sau alti factori externi iti vor afecta iar ciclul acesta. Daca nu ai curaj sa mergi la ginecolog fiindca nu vrei sa afle mama ta, atunci imi pare rau sa-ti spun, dar nu ar trebui sa faci sex inca de pe acum.E foarte important sa iti asumi deciziile pe care le faci, acest capitol nu e deloc o joaca. Daca ramaneai insarcinata ce faceai? Atunci ti-ai fi gasit curajul sa-i spui mamei tale?