| VadanuLaura a întrebat:

Pe 28-29-1 mai am facut dragoste cu prietenul meu cam des deoarece nu ne.am vazut de mult timp.La inceput faceam fara pzervativ iar apoi il puneam si isi dadea drumul in el.Pe 7 mi. a venit menstruatia normala ca durata si flux. A intarziat 2 zile dar nu am fixata inca data chiar daca imi vine de 5 ani.Am sanse sa fiu gravida? Cand pot face un test de sarcina?

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Testul de sarcina il poti face din prima zi in care iti intarzie ciclul, dar din moment ce ti-a venit, nu are sens sa-l mai faci.Si,de asemenea,dupa metoda calendarului, iti pot spune ca 28, 29 si 1 nu erau in perioada ta fertila,asa ca nu te mai gandi, chiar nu esti insarcinata! Invata metoda asta, nu e 100% sigura, dar combinata cu prezervativul, iti ofera o siguranta mult mai mare!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ai avut noroc de data asta.
Una-alta, cumpara in pana mea un prezervativ ca sa nu aduceti pe lume un copil nedorit.

| KaterinaPetrova a răspuns:

Dupa 7 zile de la intarzieretongue si prezervativu stiam ca se pune dinaintebig grin adica nu daca deja o faceti.scrie pe el

| Mihaela_5801 a răspuns:

Nu nu estiinsarcinata sunt sigura...ciclul niciodaa nu se reguleaza poate nevi la inceputul lunii la sfirshitul lunii sau la mijlocul lunii iar faptul ca a intirziat cu 2 zile nu iseamna ca estiinsarcinata! cind ti se termina ciclul fa-ti un test de sarcina ca sa fii si tu asa sigura ca mine ca nu eshiti insarcinata! Bafta

| cristinik_6400 a răspuns:

Nu mai dati informatii gresite daca nu stiti.tu poate ai facut dragoste pe 28-29-1 aprilie si apoi pe 7 mai ti a venit corect? nu ai nici cea mai mica problema. stai linistita.