| girada79 a întrebat:

Pe 5 Martie fac 43 de ani și vă adresez acest mesaj scris cu nasul, deoarece am un handicap locomotor încadrat la gradul întâi cu diagnosticul tetrapareză cu sindrom extrapiramidal după sechele de encefalopatie infantilă. Câteva detalii despre mine și activitatea mea, sunt pe blogul meu https://vreausalupt.wordpress.com/

Sunt o persoană echilibrată care am acceptat situația încă de copil și mă axez pe ce pot construi. Credința ortodoxă e viața mea și am scris trei cărți de poezii, despre Săptămâna Patimilor și viața mea.

Marea problemă este că în ultimul timp creștere accelerat nivelul sexual.
Din adolescență am văzut că îmi plac filme cu femei însărcinate și șocul declanșării nașterii și în scurt timp am observat că la aceste vizionări îmi apar erecții. Cu timpul plăcerea s-a extins la scutece, citit despre sarcini, ce toate au același rezultat, erecția. Chiar și un simplu gând despre cele menționate provoacă erecție, iar dacă nu am erecții am spasme musculare. Câteodată caut astfel de subiecte ce în mare măsură îmi fac plăcere. Ejaculez la maxim 3 zile și mă relaxează. N-am avut contact sexual pentru că n-am găsit o fată să-mi fie alături, iar de ocazii nu accept pentru că, ortodoxia e viața mea.
Dacă până acum la stimuli era o simplă erecție, dimineață când citeam ceva pe site, tot corpul s-a bulversat. Ce se întâmplă? Până unde poate crește? Să evit subiectele care mă excită? Câteodată îmi vine să plâng. Dacă apar glume șterg postarea. Rog seriozitate!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand: La Multi Ani!
Bucura-te de viata asa cum poti, fiindca esti un trup chinuit, desi sufletul si mintea iti sunt sanatoase.
Erectiile sunt normale si sanatoase la toti barbatii fiindca aparatul reproducator este sanatos si functional, iar tu cum nu poti avea sex normal, trebuie cumva sa te 'descarci" si atunci se intampla si aceste ejaculari spontane.
Pentru atat lucru nu trebuie sa-ti faci probleme.

| girada79 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc pentru urare. Din fericire nu ejaculez spontan pentru că nu port scutece. Problema că e la orice idee se întâmplă tot mai puternic, să nu trebuiască obligat o fată și n-am cu cine discuta. Sufăr și de anxietate. Îmi doresc să găsesc cauza medicală și niște investigație, dar nu știu unde și n-am cu cine având părinți învârstă. Anul acesta sper să găsesc o cameră într-un cămin cu tineri sănătoși și poate mă aproprie de o fată. N-am ieșit din Octombrie afară decât în balcon, poate și asta contribuie.

| girada79 explică (pentru Violleta2022):

În ultima vreme simt nevoia să vorbesc cu o fată față în față și să mă mângâie pe cap și spate. Aș vrea să știu ce se întâmplă în corpul meu.

3 răspunsuri:
| szmotovio a răspuns:

Ai nevoie sa faci sex. corpul o cere, e normal.
Scrie mi în privat dacă vrei.