Nu esti insarcinata ai dereglari hormonale si din cauza stresului nu i ti vine ciclul, stai linistita si ai rabdare, organismul are ritmul lui natural, nu poti face nimic sa il grabesti.
Mi a aparut o secreție Roz... încep să mă sperii
Poate ai candida boala transmisibila sexual, mergi luni la ginecolog sa te consulte
Probabil ai ciclu de tip neregulat, de care nu ai fost inca constienta pana acum fiindca este imposibil sa se poata intampla o sarcina cand ai sex protejat.
Dar oare acea secreție roz?
Secretia roz este secretie vaginala amestecata cu un pic de sange proaspat.
Sangele poate fi de la menstruatia care se apropie.
Dacă actul sexual a fost protejat și ai ejaculat în afara vaginului nu poate fi vorba de apariția vreunei sarcini.
Sarcină imposibil, dacă a purtat prezervativ si a mai si ejaculat in afară vaginului. Nu te speria, poate întârzia si de la stres, dereglări hormonale
Mi a aparut o secreție Roz deschis...
E bine, înseamnă ca îți vine ciclu, probabil, sa speram ca asta e. Nu are ce altceva sa fie, îți vine menstruatia chiar acum. Dacă mâine curge mai mult înseamnă ca asta e.
Oare e sangerare de implantare? Sunt speriata Rau
În niciun caz, nu te mai speria. Nu avea ce anume sa se implanteze, prin prezervativ. E 100 % imposibil. Îți spun eu ca sigur e menstruatia, ai răbdare puțin si o sa vezi ca curge din ce in ce mai mult, ceea ce înseamnă menstruatie.
Te rog frumos, putem vorbi undeva in privat?
Da-mi mesaj dacă vrei
Nu pot, pentru că sunt junior zice
Ai insta sau tik tok? Lasa aici si iti dau eu cerere dacă vrei. Dar poți vorbi si aici, nu ai de ce sa iți fie rusine, suntem anonimi cu toții, nu îți fie frică sau rușine
Îmi este frica de lichidul ăla roz, pentru că niciodată nu am mai avut așa ceva... Și nici nu mă doare burta. Doar capul și spatele...
La toate fetele din câte stiu eu, inclusiv si la mine, in prima zi de menstruatie imi vine tot așa, un lichid roz, vine mai puțin in prima zi cand debutează sangerarea, apoi ziua 2 curge mai mult, ziua 3 la fel, si ziua 4-5 când menstruatia e pe sfârșit curge la fel un lichid roz cantitate mica. De aia zic, ai puțină răbdare sa vezi daca mâine vine mai mult sau nu, daca da, înseamnă ca menstruatia este, nu are ce altceva sa fie
Pai mi-a curs puțin și acum s-a oprit....nu mai curge nimic
Stiu ca ești speriată, dar te rog mult sa nu mai fi si sa excluzi in primul rând posibilitatea de sarcină. Daca zici ca a ejaculat in prezervativ în afara vaginului, deci oficial sperma nu a luat niciun fel de contact cu vaginul tău, sunt zero șanse de sarcină. Deci sarcina poți din start sa o tai de pe listă, ai încredere în mine.
Acum, spui ca trebuia sa îți vina de 2 zile, 2 zile nu înseamnă întârziere, ciclul menstrual mai fluctuează 2, 3 zile plus/minus data care trebuia sa iti vina, chiar si la cele mai regulate cicluri menstruale se întâmplă asta, abia dacă întârzie mai mult de 5-7 zile poți sa o consideri întârziere
Ca sfat, îți recomand din suflet sa nu te mai stresezi si sa te sperii atât, mai rău o sa întârzie, te rog sa te calmezi ca sarcină sigur sigur nu este.
Doamne...ești minunata... apreciez enorm că îți dai interesul pentru mine și nu mă iei la mișto?
Nu ai pentru ce, stai liniștită Eu încerc sa ajut pe platforma asta, nu sa iau lumea la mișto. Sa ma ti la curent, chiar sunt curioasa când îți vine.
Sper că noaptea asta, că dacă nu o sa leșin de frica
Te rog mult sa te calmeazi, si dacă nu îți vine o luna de zile sarcină tot nu are cum să fie. Poate sa îți fie frică de ce vrei tu dar de sarcină nu. O fi o dereglare hormonala din cauza stresului, cel mai probabil, caz în care poate să și sară peste o lună menstruatia. In liceu aveam o colegă căreia nu i-a venit 2 luni menstruatia, era super stresată cu examenele, cu BAC-ul, aveam si un atestat de făcut, avea si meditații, avea un program foarte încărcat, si din cauza stresului a sărit o lună menstruatia.
Ce vârstă ai?
27. Tu câți ani ai?
19.
Mi au apărut niste picături roșii....cred că o să îmi vina
Super, mă bucur, eu ti-am zis de aseară sa nu îți faci griji, așa începe menstruatia, cu sângere mică la început, apoi curge din ce in ce mai mult, acum poți sta liniștită.
Este ciudat că, nu prea îmi curge....adică a curs mult, acum nu mai curge deloc... Oare sa fie sângerarea de implantare totuși?
Înțelege ca nu are ce sa se implanteze. Dacă nu a ajuns nicio picătură de spermă in vagin. Si oricum sângerarea de implantare e minusculă, 2, 3 picături, de multe ori trece fără sa fie observată. Este menstruatia, ai răbdare ca vine mai mult in următoarele ore/zile.
Sper...că momentan nu mai curge deloc.
AlexiaIordache întreabă: