| ana17 a întrebat:

Pe 7 aprilie luna trecuta mi-a venit si dupa la 19 zile iarasistraight face e normal?straight face
Se poate sa fiu gravida?:-ss

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este exclusa o sarcina daca ai avut contact sexual, dar totusi mai probabila este o dereglare hormonala serioasa. Este cazul sa te duci cat mai repede la ginecolog (maine sau eventual poimaine).

| monyk a răspuns:

Buna, se poate sa fie vorba de o dereglare hormonala, nu cred ca e vorba de o sarcina, dar nu se stie niciodata. Daca ti-a venit odata, apoi iar ti-a venit, nu cred ca esti insarcinata.Se poate sa mai vina si ciclu peste sarcina dar nu cred ca e cazul la tine daca ti-a venit de 2 ori, depinde si cat te-a tinut si in ce continut era menstruatia ca de obicei daca esti insarcinata, poate sa curga sange, sa fie o menstruatie falsa, dar e mai putin si o culoare mai diferita, mai deschisa la culoare.
Stai linistita, nu te ingrijora inainte de vreme, cel mai indicat ar fi sa iti faci un test sa sarcina sa scapi de dubii!

| Sოﺁℓε a răspuns:

Buna! dacxa iti vine cicule este normal si nu nu esti gravida pentru daca ai fi nu ti-ar veni cicul e ft normal sa iti vina de 2 ori dar, spune-i mamei tale pentru ca nici de 2 ori nu e prea bine veti rezolva problema intreband un ginecolog.

| anutzamarya95 a răspuns:

Nu cunosc foarte multe despre o sarcina, dar iti pot spune ca si mie mi s-a intamplat acelasi lucru, doar ca luna urmatoare s-a reglatwinking