Virginitatea la baieti se simte mai mult la nivel psihologic decat la nivel fizic,normal simte si el o durere.dar nu ca noi fetele. Nu doare asa de tare, mai mult el o sa simta o placere, bineinteles ca are ce sa i se rupa si lui ''ata'' dar e o durere mica si pe secunda apoi trece. :*
Depinde, doar daca ti se rupe ata dar nu este regula pentru ca sunt o gramada de baieti care au poate mii de partide la activ si nu li s-a rupt, tu ca baiat ar trebui sa nu iti faci griji...fii barbata ce dracu
Nu am simtit nimic.fratilor daca stii cum sa o faci incet. fara sa te grabesti sa o asculti si pe ea.ce zice si lasand unul de la altul.cred ca o sa mai fie mii de ocazi.eu stiu depinde de persoana.am intalnit pe una care.a adormit.in 5 minute. a luat-o somnul.
Da, dar e mai mult o durere sufleteasca, ne doare amintirea anilor irositi pe masturbare si intrebari cretine de forma "Dar daca ma refuza".
Pai da! sti pielita din varful penisului? Cand so rup nu mai sunt virgini si sa stii este cea mai mare durere
Daca se lovesc cu lingura peste penis...cum zicea unu ca a facut...cica i-a zis cineva ca il tine mai mult
Sincer am 22 de ani si sunt virgin puteam sa oo fac cu vreo 3 da nu am prea avut atractie de ele...