E posibil sa fie candida, daca ai si mancarimi. Incearca niste clotrimazol.
Aşa cum spuneau şi ceilalţi re(s)pondenţi, ne TREBUIE mai multe date pentru a putea da un răspuns ORIENTATIV - deci, NU unul exact!
Nu e indicat să te tratezi singură, cu ce recomandă unii sau alţii!
Eu PERSONAL, recomand ( mai ales având în vedere vârsta ta, care cred că e de 14-16 ani ), să ceri o trimitere de la cabinetul şcolar ( dacă nu vrei să afle părinţii ) pentru un consult ginecologic ( OBLIGATORIU )!
Dar, e PREFERABIL să discuţi acest aspect cu MAMA ta, care te poate îndruma cel mai bine ( şi te poate însoţi la consult )!
Sper că te-am ajutat "puţin"; iar dacă mai ai întrebări, nu ezita să le pui şi voi încerca să răspund!
Mai multe detalii noi nu putem da cu prezupusul probabil o infectie nu stiu iti recomand sa merg la ginecolog . fundita
Dupa cum spui tu ai avea ceva probleme
da-mi detalii. te mananca te ustura te doare. esti alergica de obicei la anumite chesti. daca dai detalii vei primi mai multe sfaturi asa n-avem nici o idee. ai intretinut relati sexuale si in urma astora tiau aparut? detaliile ar fi ok.
Nu poate spune nimeni ce sunt petele alea.Nu stim ce ai facut tu inainte..nu stim varsta. Vorbeste cu parintii tai sau du-te direct la un ginecolog.