| taniushell a întrebat:

Pe ce se bazeaza dragostea?

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Afacerea e simpla.Depinde de cat esti dispus sa investesti.Depinde daca esti banca sau creditor. Cel mai bine e sa fii banca, primesti tot, oferi din cand in cand ceva si in totdeauna cu dobanda.Asa ca creditor esti dator moral bancii, dator sa o renovezi, sa o faci sa arate bine, sa platesti parcarile si personalulthinking
Si faza e ca nu da banca faliment.Se satura creditorul si se muta la alta cu oferte mai avantajoase ca doar e crizawinking

| gigiro a răspuns:

RESPECT! In primul rand respect si apoi incredere, sinceritate, devotiune, apoi vin celelalte, si un pic de "chimie". Joaca si sexul un rol, dar numai la inceput. Cu trecerea timpului ajunge pe ultimul loc, dar tinerii nu vor sa inteleaga asta!

| fabiola a răspuns:

Pe sincronismul sufletelor!

| cOnTexT a răspuns:

Pe chimie, pe atractie, pe un lucruri in comun! depinde de varsta

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Daca unii au zis de chimie, eu cred ca se bazeaza pe fizica si biologie.

| Enma a răspuns:

Pe iubire...

| Myladdy a răspuns:

Offf, depinde de fiecare!
La unii pe sex, la altii pe putere, bani, valori, etc.
Depinde de firea fiecaruia si ce-si doreste primordial de la o persoana!

| pitic13 a răspuns:

Dragoste in adevaratul sau cuvant se bazeaza pe incredere fidelitate contopirea sufletelor celor doi intrunul singur pe iubire pe fericire deplina adusa din partea celor doi prin simtiri tandre ca si cum ai simti ca plutesti printre nori printr-un cuvant impreuna! impreuna sa puteti supravietui ca daca unul respira aerul si celalat sa'l respire ca altfel moare si sa existe intotdeauna acel mister profund adica acea iubire arzatoare pe care o simti acolo undeva in adancul sufletului care este greu de patruns atunci cand nu esti cu el sau cu ea si stai in pat si te gandesti la acele clipe tandre si pline de caldura, nebunie pasiune...:Xfunda?big grin

| Andraanda a răspuns:

Pe respect fata unul de celalalt
e incredere
pe iubire
dragoste sincera ( adevarata nu falsa )
si comunicare happy
sper ca am ajutat!
Funda?happy

| PrettyMe a răspuns:

Cand o sa iubesti cu adevarat o sa stii, totul va veni de la sine

Întrebări similare