Pe niciuna!
Atata vreme cat dragostea nu-i reciproca, relatia aceea nu poate fii una fericita, iar cand oamenii nu sunt fericiti, este bine sa se desparta si fiecare sa-si caute jumatatea care-l poate face fericit.
Fara sa vrei ai dat definitia iubirii:"intr-o relatie cuneva iubeste si celalalt este iubit"
Restul sunt basme.
Întrebare stupidă! Dar foarte realistă. Uite, eu nu stiu ce să aleg. Vezi care își dă mai mult silința, ca daca persoana pe care o placi tu, e caraghioasa si iti face toane, las-o.
E o intrebare ciudata, iar orice ai raspunde, tot nu e ok. Daca preferi sa te iubeasca persoana care te iubeste, poate persoana respectiva nu e genul tau, dar macar sentimentele ei sunt sincere. Daca tu iubesti pe cineva, asta nu inseamna ca si persoana respectiva are aceleasi sentimente pentru tine. E genul de intrebare la care raspunsul nu te poate satisface pe deplin, totusi, merg pe ideea ca as prefera sentimentele sincere decat o iubire falsa in care doar imi fac filme si nu sunt aceleasi sentimente reciproc.
Care ma iubeste, asa incepi sa o iubesti si tu, daca eu o iubesc si ea nu, decat suferinta
Bun raspuns, Gigele
Asa spuneam si eu
2696 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
mentholinks întreabă: