Eu ma gandesc asa: u zici ca cel pe care il iubesti e prieten cu actualul tau iubit...deci ma gandesc k asta mai mare nu vrea sa fie cu tine din prima ca sa nu-l raneasca pe iubitul tau. eu asa zic bafta!:*
Parerea mea este ca trebuie sa te gandesti bine. nu trebuie sa ceri parerile altora. uite daca tu crezi ca vei putea sa il iubesti p cel care te iubeste e ok, dar ai grija sa nu il faci sa sufere, cat despre cel p acre il iubesti...trebuie sa vezi ce ii poate capu daca e nehot acum si el de fapt vrea sa fiti imp mai trz nu e bine parerea mea daca simtea cv pentru u vroia sa fiti imp acum nu mai trz...trebuie sa iti pui si tu un pic ordine in ganduri si stai linistita ca va veni vremea sa iubesti si sa fii iubita.eu sunt mai mica ca tine dar crede-ma ca am trecut prin foarte multe si am fost si eu in situatia ta:X succes sper sa fie bine si sa fii iubita si sa iubesti si tu:* daca vrei sa cv mai multe da-mi un mesaj in particular si iti iti dau id-u meu
Sti vb aia: nu alerga tu dp cei pe care ii iubesti, sa alerge cei care te iubesc dp tine.o sa regreti mai tarziu, cel mai bina e sa fi iubita decat sa iubesti tu si sa suferi
Hai sa iti spun o chestie si nu mi-o lua in nume de rau... Daca tu nu ai sentimente fata de baiatu care te iubeste nu te mai juca cu el si spune-i ca tu iubesti pe altcineva...
Uite sfatul meu. Mai intai primesti si dupa acel timp o sa ajungi sa-l iubesti si tu pe el. Poate chiar mai mult decat pe celalalt. [ eu folosesc asta la respect Raspund cu respect al respect. Poate vei raspunde si tu la dragoste cu dragoste e ceea mai buna optiune din punctul meu de vedere.
Stii ceea ce ai zis tu aicea seamana ff mult cu ce a patit o prietena de-a mea.de ceva timp cam in urma cu un an de ziua ei a cunoscut un baiat si s-a indragostit nebuneste de el. insa el e mai mare cam tot cu 3 ani ca ea si na la inceput o placea ia si spus odata dar nimic.el nu a intrebat-o niciodata daca vor sa fie impreuna.si ea statea dupa el.un an mai tarziu a cunoscut un alt baiat.asta o placea pur si simplu o iubea au stat cam in jur de o sap si ea a cedat mi-a zis ca nu poate sal minta pe baiatul asta sa vada cum el ii zambeste si are griza de ea si ii spune tot si imediat cum pleaca ea sa se gandeasca la ala mai mare ca ea.si desi a inceput si ea sal placa nu a tinut. ea il iubea prea pult pe celalat. stii daca tu nu simti chestia aia cand il vezi pe baiatul care te iubeste nu-ti tremura piciarele nai fluturi in stomac e degeaba cel putin aza am patit si eu si prietena mea.dar stii care e deznodamantul? in final nu a ramas cu niciunu ea a zis ca a stat prea mult dupa baiatul mai mare ca ea.iar despre baiatul care o iubea.nu ii poate intoarce sentimentele... dupa un an plin de pansete suspine si zile nenumarate in care a fost ff sup a aparut un baiat al treilea el e cel mai special ai ea e inebunita dupa el.parerea mea e ca. desi nu stiu prea multe ar trebui sa il astepti pe cel care il iubesti (asta daca merita.ca eu acum nici nu stiu cum se comporta cu tine.ca baiatul pe care asta il iubea o zi o placea si ziua urmatoare, sau cand avea nervi ii dadea cu jet asa ca ai griza) ca din dragoste astepti pentru c adaca tu cu baiatul care te iub timp de alea 6 zile te-ai mai apropiat un pic.in fn e alegerea ta.iar daca ala pe care il iubesti nu merita.asteapta intr-o zi va veni altul. nici nu stii cum se intoarce carma
Uite prin ce treci tu acum, trec si eu... Daca stai sa te gandesti, fericita cu adevarat te face cel pe care il iubesti, nu cel care te iubeste.Degeaba el te iubeste, daca tu nu ai sentimentele pentru el. Din cate ai zis tu, baiatul pe care tu il iubesti nu prea te merita.Se cam joaca cu sentimentele tale. Tu continuati relatia cu baiatul care te iubeste si incearca sa te distantezi de celalalt. Fii indiferenta cu el, asteapta sa faca el primul` pas si fii mai rece cu el. Daca te va mai cauta, daca se va ruga de tine si iti va simti lipsa, atunci te merita baiatul pe care il iubesti. Daca nu, lasa-l in pace, uita-l si cauta-ti fericirea la altcineva( de preferat actualu).
Poate ai facut alegerea gresita mai bine ramaneai cu cel care te iubeste si il uitai pe cine iubesti cu adevarat
Fa cea ce crezi de cuviinta. Poate acum ai facut alegerea corecta sau gresita.Nu noi cei care iti raspundem trebuie sa stim ci tu.Te-ai gandit ca daca iti raspund 10 oameni dintre care 5 iti spun sa fii cu baiatul care te iubeste si ceilalti 5 iti spun sa fii cu baiatul pe care il iubesti tu, ce o sa alegi? Tu trebuie sa stii nu noi!
Noi nu ii cunoastem pe cei doi si nici pe tine, nu stim ce fel de oameni sunteti.TU DOAR ASCULTATI INIMA!