Daca e prima data sau primele dati cand se intampla e posibil sa fie ceva nou pentru organism si din aceasta cauza sa ai senzatii cu care nu esti obisnuita. Fa un dus si apoi e posibil sa te simti altfel dupa ce ai contactul sexual
Daca a ejaculat in anus din cate stiu nu trebuie sa iti faci griji pentru aceasta
Stiu ca nu ar trebui sa imi fac griji pentru ca anusul nu face parte din sistemul reproducator dar ma simteam foarde uda ca si cum mi-ar fi curs din anus... nu prea cred dar ma sperie simptomele astea...
Daca e prima data sau primele dati cand se intampla e posibil sa fie ceva nou pentru organism si din aceasta cauza sa ai senzatii cu care nu esti obisnuita. Fa un dus si apoi e posibil sa te simti altfel dupa ce ai contactul sexual
Faci sex anal si oral.
Asa poti pastra virginatea si pana la 30 de ani.
De data asta incerci oralul ca e mai sigur.
Sunt sigura ca e din cauza ca te temi...singur organismul isi creaza astfel de conditii
Am citit pe net ca unor femei simptomele au aparut dupa cateva zile, respectiv 2 sau 3...
Cum sa fi insarcinata daca ai facut sex anal? a ejaculat in anus nu in vagin. stai linistita. ceea ce simti e de natura psihica