Nu POTI FI INSARCINATA, Sarcina se poate instala/forma DOAR IN PERIOADA FERTILA.In cazul tau aceasta perioada se situeaza aproximativ intre zilelea 10- si a 16 a a ciclului tau menstrual, numarand zilele incepand cu prima zi de menstruatie. S-ar fi putut sa te fi racit si sa faci febra din acest motiv. ORICE SARCINA care se formeaza in afara perioadei fertile din preajma zilei de ovulatie se considera ca fiind accidentala sau cu totul intamplatoare. In cazul tau sarcina este exclusa in proportie de 99%
Orice sarcina formata in afara perioadei fertile poate fi considera ca fiind accidentala cu o incidenta/probabilitate de sub 3-5%.In cazul in care sexul a avut loc in data precizata de tine posibilitatea de a ramane gravida este asa cum am precizat sub 3%. Intarzierea poate fi cauzata doar de o dereglare hormonala amplificata si de starea de stress in care te afli momentan.In unele cazuri inainte de inceperea menstruatiei pot exista secretii vaginale mai abundente.In mod cert nu poti fi insarcinata.Multa sanatate si rabdare.
Inseamnaka e posibil sa nu fiu insarcinata? daca am facut-o in timpul menstruatiei adica in ultima zi..cind am mici scurgeri, ma gindeam ca am facut un dus rece si posibil ca am arsit am febra 37 s obosesk ...ma gindeam ca pot fi insarcinata, dar acum am gindesc ca poate sa fie si de la dusul cela rece
Nu POTI FI INSARCINATA, Sarcina se poate instala/forma DOAR IN PERIOADA FERTILA.In cazul tau aceasta perioada se situeaza aproximativ intre zilelea 10- si a 16 a a ciclului tau menstrual, numarand zilele incepand cu prima zi de menstruatie. S-ar fi putut sa te fi racit si sa faci febra din acest motiv. ORICE SARCINA care se formeaza in afara perioadei fertile din preajma zilei de ovulatie se considera ca fiind accidentala sau cu totul intamplatoare. In cazul tau sarcina este exclusa in proportie de 99%
Daca actul sexual s-a petrecut in ultima zi de menstruatie, sansele de a ramane gravida sunt minime.
Mutubal întreabă: