| Sara2 a întrebat:

Pe data de 8 martie mi-a venit menstruatia, pe data de 16 martie am avut un contact sexual protejat cu prezervativ, nu s-a spart a fost ok, pe 30 martie am avut la fel un contact protejat ok, zilele astea trebuie sa imi vina menstruatia, si imi e foarte frica pentru ca in seara asta am iesit in oras cu prietenul si el si-a comandat fructe de mare iar eu cand am simtit mirosul mi-a venit senzatia aia de voma pe moment, dar nu am vomoitat, sunt ff ingrijorata, este posibil sa fi ramas insarcinata? alte contacte nu am avut

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă ești atât de speriată de ce nu faci un test de sarcină? Nu ești sigură pe tine și pe prieten.
Mirosul a fost unul dizgrațios, poate ești și tu mai sensibilă.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

E prea devreme sa ai simptome si nici macar nu cred ca ai ramas insarcinata, chiar si eu mi-as face greata de la fructe de mare dupa cum arata si stai linistita ca iti va veni ciclu...

| Azµre a răspuns:

Nu, ești fenomenală. Nu ești însărcinată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nu eşti însărcinată, stai liniştită!
Te pup!

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Nu. daca te-ai protejat corect nu ai de ce sa iti faci griji! probabil o sa iti vina zilele urmatoare si uneori inainte poti avea asemenea senzatii de greata, voma, nu suporti anumite mirosuri etc! deci se anunta menstruatia, nu te panica! happy

| Violente a răspuns:

Păi, ce te neliniștește?
Greața și voma sunt simptome premenstruale.
Nu înțeleg care e problema?

Înainte de fiecare menstruație, organismul este supus unor modificări hormonale, e normal ca mirosul să fie mult mai sensibil decat de obicei.