Iti nenorocesti tineretea halele maica sfanta nu esti constienta de faptul ca tu la varsta ta trebuie sa iesi cu fetele la mall, la cafea, in club, sa faceti chef in camin, sa strabateti cat mai multe cearsafuri, sa invatati pentru examene si sa luati note bune, halele maica sfanta tensiunea
Dependenta sociala, frica de a vedea viata singura, nici nu prea sti ce vrei de fapt te complaci in situatia asta, degeaba isi scriu un roman pentru ca asa vei continua, creierul nu face nimic pana nu avem un impact emotional
Consideri ca merita sa continui chinul psihic actual, sau ca vei reusi sa traiesti toata viata "in minciuna" alaturi de o fiinta fata de care sentimentele tale sunt de repulsie,? asa cum afirmi in fraza : ""ma gandesc ca mi-ar fi mai bine singura sau chiar imi e SILA de el si NU SUPORT sa ma atinga"". Multe cupluri fac greseala de a-si nenoroci/distruge intreaga viata doar "de dragul" copiilor chiar daca sunt constienti ca devin 2 straini sub acelasi acoperis, insa in cazult vostru nu este nici vorba de asa ceva. Trezeste-te si traiesti viata adevarata indiferent de cum va vi aceasta in viitor. Trebuie doar sa indraznesti nimic mai mult. Depinde doar de tine, este doar alegerea ta, succes.
De ce iti e sila de el si nu ii suporti atingerea? Ti-a facut el ceva? A abuzat de tine? Care e motivul?
Tot ceea ce simți tu e legat de sentimentele lui și de lipsa implicării în relația și afecțiunea pe care ți-o oferă.
Nu simți că te iubește, ști că e lângă tine îl vezi dar nu face nimic pentru tine. E ca o "cană goală" și cred că sentimentele lui nu își mai au rostul acum.
Tu ce poți să faci e să îi dai o palmă să-l legi de un pat și să pleci
Groaznic băiat nu e de mirare că te simți așa și în mare parte e vina lui, să ști că n-ar mai trebui să-i faci pe plac
Incearca sa luati o pauza, poate acest lucru i-l v-a trezi si pe el la realitate si va intelege ca nu se comporta cum ar trebui si-ti greseste foarte mult, este pacat ca nu te apreciaza dar cine stie poate se va schimba, daca nu... decizia e la tine, daca doresti sa continui nu-ti va fi bine niciodata, mult succes!