| Minnni a întrebat:

Pe durata ambelor sarcini, mama mea a avut ciclu tot timpul. Credeti ca mi se poate intampla si mie?

4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, e posibil dar nu e menstruatie, e o falsa menstruatie, sau sunt sangerari in timpul sarcini, nu cred ca sunt normale, totusi.Sigur nu a fost ca menstruatia adevarata, a fost in cantitati mai slabe, culoare mai diferita si nu a tinut-o ca o menstruatie normala, dar daca a fost ca o menstruatie normala atunci e ciudat...
Se poate cam in primele 3 luni sa vina o menstra falsa, dar dupa 3 luni nu cred ca e tocmai bine sa ai sangerari, nu cred ca a fost menstruatie ci altceva a produs sangerarea, dar cine stie.
Daca ii s-a intamplat mamei tale nu inseamna neaparat ca ti se va intampla si tie, fiecare femeie are corpul diferit, totusi poti mosteni de la ea anumite trasaturi care au legatura cu ciclul menstrual.

| kimora_8189 a răspuns:

Mergi la medic...

| ♥♥♥S!m0n!k99♥♥♥ a răspuns:

Nu, daca mamei tatle are ciclu tot timpul.niciun copil nu poate-si mosteni mama la ciclu findca sangele tau nu este ca al ei. tu faci parte si un pic din tata dar si din mama

| Woodee a răspuns:

Hmmm.thinking depinde... tu semeni cu tatal sau cu mama ta? daca semeni cu maica'ta ar fi posibil. Dar nu-ti face giji. d'oh

Exista sanse 20% sa ti se intample asta. oricum tu esti sanatoasa, si asa vor fii si copii tai.big grin
Funda? blushing