| spad3r a întrebat:

Pe la ce varsta credeti ca ar trebui sa aleg o fata, pentru ca am multe cereri dar nu stiu daca ar trebui sa incep acum cu "iubita" ce sa fac?

5 răspunsuri:
| SpEEdz0r a răspuns:

Cand simti tu ca esti pregatit! Succes`z! A, si daca e buna o facem jumi`juma ca ti-am dat un sfat bun! laughing

| Raluu a răspuns:

Pai nu e neaparat o varsta la care trebuie sa alegi o iubita! eu am avut primul iubit la 13 ani dar nu stiu care e varsta potrivita. Alege cu inima nu dupa cum zic altii. daca tu nu crezi ca e momentul atunci chiar nu este! Ai grija. Te pup. Funda?

| krystha a răspuns:

Eu nu cred ca este o varstra pentru dragoste... ea incepe cand simti asta si ai gasit pe cineva care chiar iti place si simti ca vrei sa fii cu ea / el ( depind). intlg?

| gigiro a răspuns:

Pentru ca esti asa tare, asteapta pana te va alege una.

| tavy_7886 a răspuns:

Pai poate ai auzit de"dragostea n-are varsta". dar asta nu inseamna ca varsta nu e importanta.pai de ce nu ne-ai explicat cati ani ai! poate ar fi fost mai concret... oricum daca ai 12 sau peste 12 ani nu ai de ce sa iti faci griji :*. parerea mea este ca o iubita trebuie apreciata, iubita, dorita si inteleasa.multa bafta...si astept sa imi spui cati ani ai! funda?batting eyelashes