Cred ca atunci cand esti destul de matur sa poti cladi o relatie bazata de intimitate, respect si simpatie. Pe la 15-16 ani, presupun ca e momentul cel mai precoce, dar nici pe la 18-19 ani nu-i nici un bai.
Nu este o varsta anume. Cand esti tu pregatita. Depinde de ocaziile avute si persoanele intalnite.
Dania acel sarut are si el momentul lui cand va veni nu il mai planifica tu caci nu se stie cand va veni! poate pe neasteptate
La cat consideri tu sau cat este nevoie.Sexur ar trebui sa aiba o varsta minima dar vad ca toate copilele se apuca de la 12-13 ani si vin si intreaba "raman insarcinata daca am facut-o fara prezervativ sau prin sexul anal sau oral?" su multe altele. Oricum Deci sarutul il incepi la ce varsta e neoie.Succes
Nu conteaza varsta. Cand se iveste momentul, atunci profiti.
Eu de exemplu, primul pupic pe both, l'am avut la 5 ani .
Pe la 15 ani e normal ca pe la 18-19 primul act sexual dar nu 8 ani si la 15 ani primul act sexual.asa cred
Cand simti tu ca e bine. cand te increzi in puterile tale. cand simti ca e momentul. nu conteaza varsta.
Pai eu am avut primul sarut la 11 ani si toti prieteni au zis ca e prea devreme si pana la urma mi-am dat seama ca eram pregatita de mult
Deea_Andreea_1989_vPly întreabă: