Nu e aproape clar ci e clar ca el merge mai departe, lucru pe care ar trebui sa-l faci si tu!
Matusa mea m-a invatat un lucru: nu plange dupa fosti pentru ca Dumnezeu o sa-ti trimita unul mai bun de fiecare data!
La mine s-a adeverit, ce-i drept
Deci lasa-l pe el in plata Domnului ca, desi acum nu ma crezi, sigur o sa gasesti un baiat de 1000 mai bun decat el!
Are balta peste si vei iubi din nou!
Trebuie doar sa ai incredere si inima deschisa!
Trebuie sa mergi mai departe. In legatura cu preferintele, astea se schimba de la o zi la alta. Cel mai mult depinde personalitatea partenerului. Cand vezi o fata poti spune ca iti place sau nu. Pana atunci poti spune ca nu iti place acel gen de a fi, dar poate ea ii da o stralucire aparte.
Pai tu singura i-ai dat apa la moara. De ce nu ii spui verde in fata si nu o mai iei pe ocolite?
El ce sa inteleaga din discutia cu tine, ba il placi, ba nu...
Pentru inceput ia o pauza de a vorbi cu el
Nu l mai baga in seama e mai bine asa
daca vei continua sa vb cu el vei suferi de 2 ori mai mult
Ori e imatur ori fraier ca vrea sa te face geloasa dupa ce v-ati despartit.
Lasa- l cu x de la a 7a B si gt
Asa imi zice si prietenul meu nu mi plac blondele dar numai relatii cu blonde a avut in trecut)
Deci...totusi important e ca ti. a spus in fata si nu ti. a ascuns asta! ai fi suferit mai mult...
totusi daca vrei sa. l uiti baga. i id la ignore, sterge pozele cu el, sterge mesajele din telefon si nr. lui si ai sa vezi ca incet incet o sa uiti si...cum spune "floom" are balta peste stai linistita