| Nikoo_2949 a întrebat:

Pe mine ma place un baiat din clasa chiar am facem un cuplu beton si vrea o familie dar spune nu cand e vorba de sex ce sa fac?
sad

Răspuns Câştigător
| Ursus a răspuns:

2 posibilitati:
Il imbeti si iti faci treaba...
Il exciti pana vrea...

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Va faceti planuri prea repede. Lasati timpul sa decurga singur nu va precipitati asa poate el nu va fi jumatatea vietii tale nu ai de unde sa stii.

| MissL a răspuns:

Vrea o familie, dar nu vrea sex? n-am prea inteles. si sunteti la scoala daca sunteti in aceeasi clasa? si voi de la varsta asta vreti sex si familie?straight face

| Georgiana_4310 a răspuns:

Singura solutie e sa infiati un copil.Plus ca n-am mai auzit ca un baiat sa refuze sexul laughing

| Dash a răspuns:

Poate ca e unul din acei oameni care vor sa faca sex numai dupa casatorie (de asta zicea ca vrea o familie), dar sa stii ca nu e nimic rau in asta.

| andreeutzaa a răspuns:

Deci voi sunteti inca la scoala si aveti chef de a intemeia o familie?laughing
Familia se face cand ai 3 chestii fondamentale:
1-Asiguratia ca relatia ta cu aceea persoana e stabila
2-Maturitatea necesara
3-Situatia ta economica personala ca fata, destul de buna.
O fata dupa mine trebuie sa aiba copii si familie de la 30 de ani in sus.Sunteti inca tinere nu e ca muriti maine.De ce? Pentru ca copilul ca sa creasca bine trebuie sa stea intr-o familie stabila,cu o mama independenta pentru ca nu se stie niciodata cand o relatie se poate termina si dupa aia,tu ca fata, trebuie sa ai o casa a ta, un servici al tau.Trebuie sa va treziti un pic si sa visati mai putin, pentru ca o fata la varsta de 20 de ani (tu oricum cred ca ai mai putin) nu e pregatita pentru un copil deloc! Si asta era discursul meu pe familie.
In ceea ce priveste situatia ta, sexul este o chestie importanta care se face cand amandoi sunt pregatiti.Eu cred ca voi sunteti inca adolescenti(imi dau seama un pic din poza ta de profil) si el e virgin, deci e un pas important.Inainte de a face pasul asta trebuie sa fii sigura de tot ce trebuie sa te asiguri inainte.Lui,ori ii este frica momentan pentru ca probabil crede ca e nepregatit si nu ar stii cum sa o faca ori e un baiat matur care sta cu tine pentru ca te place si nu pentru ce ai intre picioare deci, ar trebui sa fi fericita cu unul ca el si sa nu te plangi pentru ca sexul este mereu al 2 lea pas intr-o relatie.