| cristynacris a întrebat:

Pe mine ma place un baiat si eu pe el.Asa si eu si cu el ne-am certat odata pentru ca am spus unor colegi ca ne placem... Si cel mai bun prieten al lui mi-a spus ca el nu ma mai place, prietenul lui s-a dovedit ca a mintit.El a aflat ca mi-a spus prietenul lui ca nu ma mai place si mi-a zis ca nu e adevarat.OK adevarata mea problema este ca eu vreau sa fiu impreuna cu el si nu stiu cum sa il intreb. Va rog ajutati-ma funda!

Răspuns Câştigător
| IulianDBI a răspuns:

Pur si simplu ii zici in fata ca iti place mult de el si ca ai dori o relatie cu el, daca te place nu o sa fie o problema asta, o sa accepte, incearca sa ii zici fata in fata nu pe net sau la telefon, o discutie fata in fata e mult mai eficienta ca cea in care nu va puteti vedea happy

| cristynacris explică (pentru IulianDBI):

Mersi pentru raspuns

| IulianDBI a răspuns (pentru cristynacris):

Cu placere, sper ca te-am ajutat happy

10 răspunsuri:
| GeutzzaaTha a răspuns:

Nu il intreba tu...sau ni stiu. Dupa parerea mea ar fi mai bine sa stai mai mult timp cu el si sa faci ceea ce simti. Poti sa il saruti asa dintr.o datawinking si sa ii zici ca asta ai simtit ca trebuie sa faci.Sunt sigura ca nu o sa se supere, din contra o sa vada ca ai tupeu si o sa te placa mai mult. Poti sa il intrebi si tu dar mai bine ai astepta sa te intrebe el.Multa baftaa :*

| cristynacris explică (pentru GeutzzaaTha):

Pai eu sunt mai timida de felul meu dar o sa incerc

| GeutzzaaTha a răspuns (pentru cristynacris):

Invige.ti timiditatea :* Multa baftaa si sper ca te.am ajutat :*

| Sakhni_Eduard_1998 a răspuns:

Pai poti sa iti faci curaj si sa ii zici, poti sa ii scrii sau daca vrei poti sa iti rogi cea mai buna prietena sa vorbeasca cu el si sa ii explice ca tu esti mai timida si ca el ar trebui sa faca primul pas.De asemenea poti sa ii trimiti mai multe mesaje si sa vorbesti cu el sa iesiti la un film sau unde vrei tu si el o sa inteleaga ce vrei si iarasi trece el la fapte.
Sper ca te-am ajutat si nu uita ca daca ai macar un pic de tupeu si aplici ce ti-am zis si daca esti frumoasa si carismatica n-aveti cum sa nu fiti impreuna.

| cristynacris explică (pentru Sakhni_Eduard_1998):

am uitat sa spun am 12 ani si el la fel

| cristynacris explică (pentru cristynacris):

Si nu suntem prea mici pentru asa ceva

| Sakhni_Eduard_1998 a răspuns (pentru cristynacris):

Hmmm...la 12 ani e pe la inceput cu relatiile deci nu cred ca stie cum sa inceapa si daca te place si na facut nimic pana acum inseamna ca e si el destul de timid caz in care e destul de nasol ca sunteti amandoi timizi.Asa ca fa-ti curaj ia-l dupa scoala sub pretextul ca vrei sa vorbiti apleaca-te spre el, inchide ochii, saruta-l si sunt cam 80% sigur ca o sa fie de acord avand in vedere ca te place dupa cum ai spus deja.Deci treci la treaba pustoaicohee hee!

| cristynacris explică:

Amandoi suntem timizi si nu pot sa il sarut