Sunt in aceiasi situatie ca si ray doar ca am 28 de ani, pot sa stau si in cap sa fac spagatul si sfoara, absolut niciuna nu vrea sa aiba de a face cu mine, uneori stau si ma intreb cum mai poti trai asa E INCREDIBIL, unii chiar sunt sortiti ca GENE sa moara in *** singuri si tristi E SENZATIONAL ce SOARTA pot avea UNII si eu din pacate ma numar printre ei
9 dureroasa fiindca a trebuit sa o fac la curve si nu o persoana la care sa tin, nimic nu e mai naspa de atat
Tocmai de aia întreb. Am auzit tot felul de povești care m-au neliniștit.
Îmi pare rău pentru tine. De ce "a trebuit"? Prima experiență ar trebui să fie ceva extraordinar de frumos...
Fiindca ajunsesem la o varsta cand nu se mai putea sta asa...
Putea fi mai rau.
Poate te nasteai gay in Iran, si atunci ori erai omorat ori fortat sa faci operatii de schimbare de sex.
Puteai sa te nasti alb in Africa de Sud.
Puteai...(intelegi tu...)
Pana la urma, daca e sa mori singur, mori singur. Oricum in ultimele clipe nu mai sti cu cine esti, in general.
28 de ani e putin.Altii au trait si mai mult, fara cineva.
Daca soarta e impotriva ta, genele sunt impotriva ta si alti factori sunt impotriva ta, atunci "Stop giving a ***" si fa tot ce vrei in viata, chiar daca nu cu un partener viata.
Citește comentariile precedente. Se pare că îi doare și pe ei, din păcate...
Sufletul din cate vad , dar tu mai mult ai vrut sa tintesti cu intrebarea asta spre fizic, nu?
Mutubal întreabă: