| croissant a întrebat:

Pe plan sentimental ma simt foarte singura. Am incercat sa ma refugiez in carti dar nu am reusit... Cum sa imi umplu acest gol?

Răspuns Câştigător
| pixelbundle a răspuns:

Faptul de a citi, ideea te ocupa de cultura ta nu este un lucru rau in sine.

Insa nu folosi asta ca un substitut pentru relatiile afective.
Nu ai cum sa umpli golul ala cu altceva ( daca ai anumite cunostinte de psihologie realizezi ca afectiunea este o parte a personalitatii fara de care viata ca on nu exista ).

Incerca sa stai intre oameni ( reali, nu Fb / Tinder rahaturi ) sa comunici cu ei zilnic, integreaza-te intr-un cerc de prieteni etc.

Nu lasa aceasta stare sa persiste, poate sa duca la depresie si ani pierduti din viata.

O zi frumoasa si mult curaj, iesi din cochilia ta happy

10 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa iti dai seama ce anume te impiedica sa-ti gasesti pe cineva si sa incerci sa elimini acea cauza...pentru ca nimic altceva nu poate umple golul despre care vorbesti, decat iubirea, afectiunea. Poti incerca sa te amagesti, prin a-ti ocupa timpul cu diverse activitati, hobby-uri, dar in interior vei simti ca doar asta este, o amagire, iar frustrarea nu va disparea.

| ania a răspuns:

Cea mai adanca nevoie a oicarui om este sa aiba o relatie cat mai apropiata xu Creatorul lui.Citeste Noul Testamsnt, psalmii cu rugamintea catre Dumnezeu sa te ajute sa intelegi ce vrea sa iti vorbeasca prin Cattea Lui, spune-i in rugaciune tot ce simti ca si celei mai bune prietene.

| MarianWLF a răspuns:

Cateodata, e bine ca in loc de raspunsuri, sa iti pui intrebarile potrivite. Stii ce se afla in acel gol, cauta atenta acolo, ce se fie oare? Stii exact ce anume te deranjeaza, expresia "gol" e doar o metafora care o folosim fara sa ne dam seama, daca cauti adanc "gol" inseamna de fapt o suparare, ceva te deranjeaza, te framanta, cauti ceva, iti doresti sa se intample ceva / iti doresti pe cineva / ai vrea sa cunosti un anumit gen de persoana, asta traduc eu prin gol dupa parerea mea, o framantare launtrica. Eu am incercat sa iti pun intrebarile, raspunsurile le ai doar tu, acum ramane de vazut ce iti doresti tu, daca te framanta ca nu ai gasit jumatatea la care visezi, continua sa cauti, nu te opri si nu te izola in carti, vezi bine ca nu ajuta nimic, pana nu iti rezolvi ce ai in interior nu te va ajuta nimic, si cu prietenii poti rade o zi intreaga, poti avea cea mai faina zi din ultimul an, la sfarsitul acelei zile cand te vei duce acasa si vei fii singura in camera ta, acea durere va fi tot acolo. Refugiul inseamna evitare, si evitarea prelungeste, nu rezolva. Mergi inainte, dai peste 1, 2, 5, 10 persoane, daca nu e ceea ce trebuie mergi mai departe, continua sa mergi inainte pana vei gasi exact ceea ce iti doresti, e undeva acolo, cu siguranta e, nu te opri, nu ai de ce.

| Violleta2022 a răspuns:

Mai incerca, cu siguranta te va prinde gustul de citit si vei reusii.

| mihai69 a răspuns:

Voluntariat.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Muzica, prieteni de sex opus, fara relatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fata asa faina sa fie singura? Și eu sunt solo și îmi caut perechea big grin mie îmi place cum arăți, ma mir cum de nu stau băieții la coada băieții la ușa ta.

| gogugogugogu a răspuns:

Stiu cum este, e nevoia sufletului pentru o iubire... Poti incerca ceva sa-ti umpli timpul, gen drumetii/excursii dar nu garantez.

| Daz01 a răspuns:

Umplii golul cu o relație. Deja ai câțiva pretendenți chiar aici. laughing Succes.

| costynel2000 a răspuns:

Daca esti chiar tu cea din poza si te simnti foarte singura pe plan sentimental. inseamnsa ca eu sunt o cauza pierduta si nu mai am nici o sansa.rolling on the floor