| RPA09 a întrebat:

Pe repede înainte:
- relație de un an;
- prima ei relație, sărut, prima partidă de sex (adică am fost primul la toate);
- eu cu un frate geamăn, ea cu o soră mai mare;
- frații noștri s-au combinat înaintea noastră;
- i-am făcut camera cu petale și lumânări de ziua ei, i-am căutat cadouri personalizate, am luat-o cu cortul (nu mai merse niciodată), am luat-o la focuri de tabără cu prietenii (nu mai mersese niciodată);
- ea avea un prieten bun care mai dormea din când în când la ea. cu ea in pat.;
- am dormit toți trei în același pat cândva;
- părinții erau împotriva relației;
- frații noștri s-au despărțit, noi am rămas dar părinții tot "nu";
- eu aveam certuri cu ai mei, înghițeam ifosele mamei ei și ale surorii ei;
- eu lucrez cu un salariu destul de bun și urma mai bine, așa că i-am propus să ne mutăm într-o chirie să evităm discuțiile cu părinții (și ai mei, și ai ei aruncau apropouri când mergeam unul la casa celuilalt);
- când s-au terminat, motivul a fost că, și o citez, "am început să am sentimente pentru altcineva".

Întrebare: cum? Cum s-au ajuns să aibă sentimente pentru altul? După ce am îndurat și făcut pentru ea?

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Femeile isi schimba opinia de pe o zi pe alta de aia nu sta o viata intreaga cu un singur individ

| Adry05 a răspuns:

Pai cam aia e problema... am observat ca oamenii tind sa-si piarda interesu cu timpul pentru cei care fac eforturi supranaturale pentru ei, in special la varste fragede. omul, cat e tanar, are instictul asta de vanator, sa-si puna in valoare "Farmecele" si sa cucereasca, vrea in permanenta sa simta ca lupsa pentru ceva, de aia oamenii extrem de bogati nu mai sunt fericiti, pentru ca au ajuns sa aiba ceea ce-si doreau si nu mai au pentru ce sa munceasca, si se plictisesc, si cauta motivatie, omul e facut sa vrea sa munceasca si sa lupte in permanenta, chestia asta se aplica si-n relatii, cand simti ca nu mai trebuie sa faci niciun efort ca oricum partenerul iti e la picioare gata sa faca orice pentru tine, incepi usor-usor sa-ti pierzi interesul si sa ti-l indrepti spre o noua prada

| RoCkKiD a răspuns:

Din cate ai povestit, e doar partea ta de poveste. Tot ce ai facut a fost sa scapi tu de stres insa nu prea vad ce ai facut sa ramaneti apropiati.

| ℓαυяα a răspuns:

Probabil ea mai vorbea cu cineva in timp ce era cu tine. Nu ai văzut semnele din timp? Nu s-a îndepărtat de tine? Oricât de mult am iubi pe cineva nu inseama ca sentimentele ne sunt împărtășite mereu. Dacă ea a renunțat, renunta și tu sa te mai gândești la ea. Totul se întâmpla cu un motiv happy probabil persoana potrivită pentru tine nu este ea.

| mihai69 a răspuns:

Poate ai fost prea sigur pe tine și ai început să nu mai fi la fel atent, iubitor, tandru etc. cu ea.
Și atunci ea a permis altuia care i-a oferit ceea ce avea nevoie să intre în sufletul ei.
Sau poate a "jucat la dublu" încă de la început, dar nu re-ai prins tu.

| Andreeush a răspuns:

Nu te-a iubit cu adevărat.
Dacă ar fi fost probleme în relația voastră motivul despărțirii ar fi fost altul. Ar fi zis că nu mai merge relația, că nu e ceea ce îsi dorește.
Dacă va-ți despărțit din cauză că ea are sentimente pentru altcineva atunci e destul de evident că a început să vorbească cu altcineva când încă era cu tine. Iar în final la ales pe celalalt iar cu tine a pus capăt relația.
Trebuie să o uiți, să treci peste.
Viața merge înainte, o să găsești pe altcineva.

| Emma30555 a răspuns:

Poate nu ai văzut semnele, poate au fost răceli în relație și nu ai sesizat ca ea putea sa se uite și la altcineva. Se poate întâmpla ca în timp sa se ducă dragostea, pasiunea. E posibil sa regrete și sa te caute sau nu. Dar nu trebuie sa te uimească, lucrurile nu rămân mereu bătute în cuie iar prima dragoste nu rămâne decât rar și ultima în vremurile noastre. A ți fost împreună un an cu bune și rele și cam asta a fost. Nu i un capăt de tara, mergi înainte...

| Alexuţ02 a răspuns:

Chestiile astea nu ţin de tine, tu trebuie să-ţi vezi de viaţă.

Ştii, e o vorbă, le creşti tu după o ia altul, nu ştiu ce să-ţi zic, doar să treci peste, 1 lună, 5 luni, 1 an, şi treci peste, o să te caute iar când o să-i dea ăla câteva palme pentru ceva ce-l deranjează.

Ideea e că inima nu ţine cont de creier, de asta simte ceva pentru altul.

Sau poate nu simte, a făcut asta pentru că e mai bine, la modul... i-a ascultat pe ai ei, cine ştie? Nu ai de unde să ştii adevăratul motiv.

| GirlOnline81 a răspuns:

Corecteaza-ma daca gresesc, dar cand spui altul, de fapt te referi la acel " prieten bun care mai dormea din cand in cand la ea, cu ea in pat", nu-i asa?

| RPA09 explică (pentru GirlOnline81):

Nu. Greu de crezut, dar nu e el. E un fost te al surorii ei care e un măgar complet când vine vorba de relații amoroase.

| Drimmero a răspuns (pentru RPA09):

Tocmai magarii trag la iepe sau iepele la catari.
Daca fata ti-a zis ca e indragostita de altcineva,, nu mai ai ce face, e nedrept dar acum tu trebuie sa te orientezi, sigur sare iepurele.
Nu cauta sa o 'recuceresti' ca nu e ca la pariuri sa iti retragi banii si sa pui alt bilet, gaseste-ti alta, cu demnitate si rabdare!

| GirlOnline81 a răspuns (pentru RPA09):

N-as sti sa-ți spun cum s-a ajuns la asta; îți spun in schimb ca in unele cazuri am ajuns sa compătimesc bărbații și sa fiu de partea lor. Iar asta este unul din cazuri.