Dragul meu crede-ma pe cuvant ca o femeie nu se satura niciodata sa primeasca bijuterii si parfumuri. Cumpara-i si tu o bijuterie cu o anumita semnificatie pentru voi doi.
Eu i-as darui o icoana sfintita si veche - depinde cat de tin buzunarele. Nu te gandi la ceva foarte pretios ca pret ci pretios ca simbol. Daca e inteligenta va intelege gestul. Bafta si spor la cautat cadou!
Un album plin cu poze cu voi si eventual o vacanta ( un week-end) la mare/munte da stiu ca nu mai e vara acum, dar e frumos si acum la mare
Un parfum fain fain fain, o geanta, haine...dar totusi ca sa nu dai gres un parfum (Thery mugler- Allien este minunat)!
Cadouri pe care sa le pot lua, adica nu o masina, asta are de la parinti, ceva fain ca sa-i iau eu, si scuze ca nu am zis mai devreme, dar i-am luat si parfumuri, si intr-adevar nu am dat gres, dar as vrea ceva mai fain, mai simbolic.
Mersi mult, apreciez.
Dragul meu crede-ma pe cuvant ca o femeie nu se satura niciodata sa primeasca bijuterii si parfumuri. Cumpara-i si tu o bijuterie cu o anumita semnificatie pentru voi doi.