| little_dy a întrebat:

Pe scurt...imi place de un tip (e despartit de ceva timp) la inceput era doar un "buna" si atat, apoi am vorbit pe facebook, mi-a dat id-ul lui sa vorbim pe mess.ieri mi-am luat inima in dinti si l-am scos la o plimbare pe role ( in grup mare) acum, imi place mult de el dar nu stiu daca si lui ii plac. plus ca nu stiu ce am dar in preajma lui ma comport prosteste si insist de cate ori am ocazia ca nu imi place, ca nu-i genu meu(pentru ca prietena mea a avut inspiratia sa-l intrebe daca sunt draguta...jenant moment) ce sa fac? helpcryingcrying. multumesc anticipat.

2 răspunsuri:
| TraficantaDeFunde a răspuns:

Eu zic sa-i zici ca il placi deoarece daca vei refuza mereu si vei zice ca nu-i genul tau, ca nu-l placi etc. o sa creada ca, chiar nu ti plc.de el si va uita de tine straight face eu zic sa-i spui cat mai repede asa macar vei afla ce simte pentru tine :X decat sa stai sa te gandesti mereu daca te place sau nu happy eu chiar cred ca ai sanse tongue succes

| ᾄᾗἷҭẓᾄᾄ a răspuns:

Du-te si spune-i ceea ce simti! Poate ti-o ia alta fata inaintea ta si o sa regreti! Daca nu ai curajul sa i-o spui in fata, spune-i pe mess sau pe facebook. Poate o sa fiti impreuna... happy Funda? :*