De ce vrei sa aflii? ca sa-ti faci rau? mai bine nu te mai gandi daca te iueste cu adevarat nu cred ca o facut ceva, ai incredere, adevarul iese la iveala tot timpul...capul sus
Deci pana la urma te-ai impacat cu ea? Serios, esti masochist. Atat de mult vrei sa suferi incat ai trecut cu vederea toate tampeniile care le-ati facut (ca si tu ai iesit cu fata aia). Daca vrei sa o intrebi pe ea o sa iti sara in cap "pai ce nu ai incredere in mine, nu am facut nimic". Mai bine lasa trecutu daca tot te-ai impacat si vezi cum incerci sa te simti bine alaturi de ea. Sfatul meu oricum e spre despartire ca sa ai macar constiinta curata.
Cum nu te.ai atins de niciun fir de par? ...cand ati iesit la suc tu ai stat intr.un colt al restaurantului si ea in celalalt?
La tine nu conteaza ca si tu ai iesit cu alta, conteaza doar ca ea a iesit cu alta. eu zic ca va meritati unu pe altu si ca nu va respectati deloc
Ai greșit, acum plătește. Fetele au tendința să fie foarte răzbunătoare și să ți-o întoarcă fix cu aceeași monedă, mai ales în perioada adolescenței. Dacă ea crede că tu te-ai culcat cu fata respectivă, cum crezi că ți-a plătit-o?
Ca să afli ce s-a întâmplat, poți pune o altă fată să-l întrebe pe băiatul respectiv, însă nu ești sigur dacă el va zice adevărul sau nu.
Un sfat: despartiti-va, ati facut amandoi niste lucruri pe care nu vi le puteti ierta, asa ca despartiti-va pana nu ajungeti la lucruri mai rele.
Sau va iubiti cum scrie in Biblie (Corinteni 13), sau nu aveti nici o sansa ca relatia voastra sa mai fie ce a fost.
Noah da la ce te asteptai dca ai iesit cu alta ca sa o faci geloasa... Sa vina implorandu - te sa va impacati? Si fetele au orgoliul lor draga ! Cum poti fla? Forte simplu... da cartile pe fata si spune - i ce ai de zis! Intreb - o!
E simplu. Te-a lasat cu ochi-n soare. Fata aia e buna? Du-te la ea:D Nu mai astepta :>. Bafta :> http://www.youtube.com/watch?v=qw4GUCjGrq0&feature=endscreen&NR=1