| voice a întrebat:

Pe site am tot vazut raspunsuri cu privire la "sexul oral" de genul
-te considera c... a
-nu te iubeste
profita de tine
as vrea prin aceasta intrebare sa adun cat mai multe pareri
deci as vrea parerea fiecaruia care vede aceasta intrebare
parerea mea e ca daca ea il iubeste si ii face acest lucru, si primeste si ea la randul ei, intre ei fiind o relatie serioasa parca fara final e absolut normal
jenant e atunci cand faci pentru bani si oricui
de acord?

Răspuns Câştigător
| Roxy a răspuns:

Pai sunt de acord cu tinehappy
Atata timp cat faci si primesti inapoi e absolut normal...
Atunci cand incepi sa faci pentru bani sau prin baile clubului unui tip pe care tocmai l-ai cunoscut atunci e putin ciudat...
Dar fiecare face ce vrea laughing

12 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu practic, dar mi se pare ceva normal sexul oral.

Daca iubesti, iubesti cu totul, fiecare partcica din corpul celuilalt!

Desigur, numai in relatiile serioase. happy

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cand ajungi sa tii foarte mult la cineva, faci si oral! (daca nu ai fost crescut in ignoranta si amenintari si alte alea!)

Cele ce fac pe bani, cele mai multe o fac din lipsa de resurse pentru a subzista, mai ales in vremurile astea! iar multe au copii mici acasa, si mai sunt si fara barbat! Recent citeam ca datorita crizei, o fac si pe cateva bonuri de masa.

Anonimo. probabil ca esti inca foarte mica si nu ai invatat lectiile vietii. desi. el sa intelegem ca era deja expert, de si-a dat seama ca l-ai mintit?! trebuia sa citesti pe net intai, si sa exersezi pe o banana, sau inghetata, sau sa te fi uitat la niste filme!

| Flav a răspuns:

Te simti cumva cu musca pe caciula, vinovata de ceva, jenata? Sunt de acord doar cu faptul ca aceste lucruri sunt intime, nu se vorbesc despre ele. Atat ca barbat, cat si ca femeie.

| BlueEyes a răspuns:

Sexul oral intr-o relatie e absolut normal.
Sex oral pentru bani, oricui? Pai, asta fac prostituatele, ca sa le zic asa (mi-e scarba de ele)winking
Dar de ce ai pui intrebarea asta, cine crezi tu ca o sa iti raspunda ca e perfect normal sa faci asta pentru bani, cu oricine si ca daca ii faci persoanei cu care ai o relatie serioasa e scarbos/dezgustator etc?
In fine...

| BlueEyes a răspuns:

Inteleg, dar de unde stie lumea ce faci tu cu iubitul tau? Poti sa faci ce vrei cu el, e iubitul tau, va iubiti... e ok! Eu ii fac iubitului meu, la fel si el mie si nu ne stie nimeni si chiar daca ar stii nu e treaba lor ce facem noi.Sunt de acord cu tine, ok?

Răspuns utilizator avertizat
| boyandme a răspuns:

Iarta-ma voice dar mie nu mi se pare normal lucrul asta... nu cred ca prin asta se manifesta dragostea adevarata ci placerile personale uitand scopul adevarat al casatorieiwinking!

| voice explică:

Ok am pana acum o persoana de aceeasi parerea

| voice explică:

Blue eyes am spus ca e jenant ca sa nu zic scarbos si injositor sa faci oricui si pentru bani spun asta pentru ca multi pun sexul oral de neacceptat si considera ca chiar daca ii face persoanei iubite a ca si cum ar fi insosita de parca ar fi ceva anormal

| cristi_8798 a răspuns:

De acord !

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun. deci vizavi de subiect as dori sa mi se raspunda si mie. preferabil din partea baietilor dar si fetele daca stiu ceva despre nelamurirea mea astept raspuns.Am avut o relatie de 2 ani cu un baiat timp in care ne-am satisfacut "oral" reciproc.ne-am despartit dar nu asta conteaza. mi-am refacut viata cu un alt baiat avand o relatie de un an.am acceptat sa-i fac "sex oral" dar cand m-a intrebat daca am mai facut.am mintit de rusine ca nu...adevarul a iesit la iveala iar acum s-a despartit de mine si nu mai vrea sa ne impacam.il iubesc foarte mult si as face orice pentru el. aveam planuri mari impreuna spre casatorie.credeti ca din cauza ca l-am mintit in legatura cu asta e un motiv destul de intemeiat sa distruga tot ce a fost intre noi? toate planurile noastre? am gresit ca l-am mintit si mi-am cerut mii de scuze si iertari si vreau sa-i demonstrez ca nu sunt o mincinoasa.nu l-am inselat niciodata i-am fost fidela si inca ii sunt.nu vreau sa-mi refac viata alaturi de altcineva.ma face in toate felurile. tarfa proasta, mincinoasa s. a. m. d ...ma impac cu ideea ca merit acest lucru pentru ca e ingrozitor sa minti pe cineva si mai ales ca la inceputul relatiei am zis ca ne bazam pe incredere.am vrut sa ascund trecutul meu.am vrut chiar sa ma sinucid dupa ce ne-am despartit. am ajuns chiar in spital. sunt disperata va rog ajutati-ma si spuneti-mi ce sa fac.in psihologi nu mai am incredere. spun aceleasi prostii cu teoriile lor imposibil de pus in practiva.luni am bacul si nu ma pot concentra sa invat absolut nimic. mi-a zis ca vrea sa se razbune pe mine acceptand sa-i fac in continuare sex oral si sa ma simt ca ultimul om pentru ca l-am ranit.il iubesc atat de mult incat sunt gata sa ma injosesc pentru ca simt ca mai avem o sansa ca om e extraordinar. e o fire romantica stie sa se comporte cu o fata.de asta vreau sa lupt pentru el. m-a inteles de multe ori si am trecut si prin momente grele cand poate nu aveam bani de paine in casa si a facut "pe dracu in 4" si tot a facut rost de bani.crede-ti ca mai am o sansa? sa-i demonstrez ca iubirea mea nu are limite? suna nebuneste dar nu stiu ce sa mai fac.nu-mi vad viata fara el.multumesc anticipat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot anonima de mai sus.adica Luminita.Am 19 ani.mai tare l-a suparat faptul ca a aflat de la altcineva si nu de la mine...adica de la fostul(cu el am facut prima data sex oral). a vrut sa se razbune pe mine.acum problema e ca El si-a pierdut total increderea in mine. dar vreau sa-i dovedesc faptul ca chiar daca am mintit ca nu am mai facut-o dar asta nu inseamna ca nu-l iubesc, iar el acum nici nu vrea sa mai auda de impacare.pentru ca l-am mintit.crede-ti ca e un motiv destul de intemeiat sa se rupa relatia? am trait atatea momente frumoase impreuna, am calatorit, am savurat fiecare moment si acum vad doar negru in fata ochilor...