Baiatul perfect pentru mine.ar trebui sa aiba parul lung negru ochi albastri sau verzi ...sa ce imbrace calumea, sa fie inalt...si sa nu fie gras
Si sa aiba parul drept cu placa, negru, adica vopsit
Pai pe mine ma intereseaza baietii care sunt draguti, care vb frumos cu o fata, cei cu care ai ce vorbii, baietii iubitori, intelegatori. cam asa ar fi baiatul ideal... :X
Si cam cum ar arata, cam si aia ma intereseaza.Ca la toti ne plac baietii draguti si bine crescutiVb acum pentru aman2 carea-ti comentat, desi ingesashaaa...nu mi-a raspuns concret Vreau descriere lanrga despre cum ar ARATA cel mai dulce baiat pentru voi?
Pai brunet ochi caprui potrivit adica nu prea inalt,, la corp cat de cat sa araate bine, sau blond, ochi albastrii nu foarte inalt, la fizic sa arate bine, modern,:Xdar nu conteaza asta neaparat ca noi cand ne indragostim nu prea ne bazam adica nu ne punem o regula a nume, nu spunem ba daca nu e blond nu stau cu el sau chestii de astea :X succes
Fiecare avem gusturi diferite.Mie de ex imi plac baietii nanti, bruneti, cu ochii frumosi, si buze mari, sa aiba un corp frumos, sa aiba gusturi bune la haine si al incaltaminte, sa foloseasca un parfum aromat care sa ma adoarma de placere, sa fie ingrijit si bine crescut. Acuma nsutiu daca asa arata si barbaul viselor talea? funda primesc?
Inalt, blond, cu ceva muschi, ochi albastri sau verzi, par scurt ridicat, zambet coplesitor si privire care te da pe spate
Exact genul pe care nu-l pot suporta.Srry.dNu-mi place deloc parul scurt si ridicat, dar nu zic acum cum imi place ca apoi sa scrie cineva exact ca si mine pentru fundaFiecare cu gustul lui
Deci, mie nu imi place sa aleg un baiat dupa aspect, dar evident nu poate semana cu Moartea in Hawaii.
Bine, baiatul ideal pentru mine ar trebuie sa fie cu parul castaniu/brunet, cu ochii verzi sau caprui, cu un cap mai inalt ca mine , sa nu fie gras(clar ♥) dar nici prea slab. Sa stie sa se imbrace( cum zice Roxana), sa fie romantic si alte alea...