| Cr7adi a întrebat:

Pe voi fetele cum va atrage un baiat la prima vedere? Hainele,freza, fața, musculatura,inaltimea, parfumul, ochii albul dintilor? Precizez inca odata la prima vedere nu intram in felul de a fi si caracterul persoanei.

5 răspunsuri:
| ema42bia a răspuns:

Hainele,freza,fata si cum se comporta.

| Mahima a răspuns:

Hmm..la prima vedere ma atrage privirea lui, siguranta din gesturi, atitudinea usor indiferenta dar fara a parea ingamfat.Pana la urma uneori ma atrage si un simplu zambet.E vorba de chimie.Iar aspectul ingrijit cred ca e o norma in zilele noastre, nu e necesar sa aiba cine stie ce toale sau muschi ci sa fie decent.

| piticelm a răspuns:

Zambetul,sa fie ingrijit si sa nu aiba un comportament cu care sa iasa in evidenta ( in mod negativ).Dar in special zambetul big grin

| luanaoana99 a răspuns:

Tot ce ai mentionat e atractiv... daca un baiat are cal putin cateva dintre aceste lucruri e aproape perfect...dar in concluzie totul e de chimie.

| Beccaaa a răspuns:

Depinde de gusturi. Pe mine personal culoarea parului si ochii. Apoi ma uit la haine, inaltime, parfum, etc.
Dar cum am mai zis, depinde de gusturi. Pe fiecare fata poate o atrage altceva. De exemplu mie imi plac baietii cu parul blond, dar altora cu parul brunet sau saten. Depinde de fata.