Forma (aspectul) penisului NU se poate modifica oricat ai incerca. Prin operatie chirurgicala se poate remedia intr-o anumita masura, starea efectiva a penisului, dar asta depinde in mare masura de gradul de incovoiere. Sanatate!
Un penis curbat excita mai mult femeia, deoarece freaca peretii vaginului.
Foarte ciudat ce zici pentru ca si al meu este curbat tot pe stanga si a fost apreciat pentru asta. Nu s-a plans absolut nimeni de acest aspect si nu e deloc motiv de depresie. Si apropo, nu incerca sa-l indrepti sau sa-i schimbi directia. Nu poti si iti poti provoca probleme incercand. Repet, si eu il am tot spre stanga si nu a fost niciodata nici macar motiv de inhibitie, cu atat mai putin de depresie. Nici o tipa care a ajuns in patul meu nu a fost descurajata de acest aspect. Nu inteleg de ce pe tine te deprima.
E posibil o fata sa te ia la misto daca vede ca esti crispat din cauza asta. Dar daca nu-ti pasa deloc, si ea va ignora acest aspect sau te va complimenta pentru asta, cum am patit eu.
Ba frate tu de aia esti depresiv? =) Nu vad dc ar conta ca e curbat brothere, tot penis e.
RayKzor51 întreabă: