| RedNightmare a întrebat:

Penisul meu e curbat spre stânga și ma tem ca situația se va agrava, chestia asta imi scade self esteemul si chiar ma baga in depresie, incerc sa il masez in direcția opusă cand masturbez dar situația pare mai degraba sa se agraveze, nu depășește 20 de grade la moment, nu am de gand sa ma duc la un doctor,nu și punct. Sper sa ma poata cineva ajuta cu sfaturi de tratament pe care sa il fac acasa, stiu ca e intr-un fel normal de la natura pentru unii sa dețina un penis curbat,dar mie chiar nu imi place ce vad și ma tem că s-ar putea ajunge la peyronie, o parte a penisului in stare erecta e ca piatra, partea mai dezvoltata e atat de tare incat chiar daca depun forță penisul nu se îndreaptă, vă rog nu glumiți, am nevoie de ajutor!

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Forma (aspectul) penisului NU se poate modifica oricat ai incerca. Prin operatie chirurgicala se poate remedia intr-o anumita masura, starea efectiva a penisului, dar asta depinde in mare masura de gradul de incovoiere. Sanatate!

| doctorandus a răspuns:

Majoritatea barbatilor au penisul usor curbat.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Un penis curbat excita mai mult femeia, deoarece freaca peretii vaginului.

| Nyarlathotep a răspuns:

Foarte ciudat ce zici pentru ca si al meu este curbat tot pe stanga si a fost apreciat pentru asta. Nu s-a plans absolut nimeni de acest aspect si nu e deloc motiv de depresie. Si apropo, nu incerca sa-l indrepti sau sa-i schimbi directia. Nu poti si iti poti provoca probleme incercand. Repet, si eu il am tot spre stanga si nu a fost niciodata nici macar motiv de inhibitie, cu atat mai putin de depresie. Nici o tipa care a ajuns in patul meu nu a fost descurajata de acest aspect. Nu inteleg de ce pe tine te deprima.

E posibil o fata sa te ia la misto daca vede ca esti crispat din cauza asta. Dar daca nu-ti pasa deloc, si ea va ignora acest aspect sau te va complimenta pentru asta, cum am patit eu.

| Musca88 a răspuns:

Ba frate tu de aia esti depresiv? =) Nu vad dc ar conta ca e curbat brothere, tot penis e.