| Iulian03 a întrebat:

Penrru fete : Vi s-ar parea ciudat sa fiti impreuna cu un baiat pasionat de masini vechi si care are ca masina de zi cu zi o Dacie 1300?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Și eu sunt de modă mai veche, în sensul că-mi place muzica anilor '90 și 2000, filmele, desenele animate ale anilor '90, așa că nu m-ar deranja. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.
As prefera un baiat cu care sa am lucruri in comun, iar masinile vechi nu sunt o pasiune pentru mine.

| Whitesnake99 a răspuns:

Frare urasc sa te dezamagesc dar nu intreba fete chestia asta, doar daca o intrebi fix pe aia pe care vrei sa o combini. Ca tip pot sa iti zic clar, daca fata e bomba sau chiar mult peste nivelul tau, tu crezi ca ar vrea sa parcati in fata la club sau la restaurant cu o Dacie 1300? Poa sa fie ea cea mai tunata Dacie din lume sa aiba 1000 de cai, nu lasa o impresie prea buna in oras.

| GopnikulBogdan a răspuns:

E normal să ai pasiuni.
Și mie îmi plac bicicletele, mașinile vechi și de asemenea muzica veche (punk).
Pasiunile vin din discuții și să știi cum să le controlezi.
Succes!

| anonimxenotome a răspuns:

Nu mi se pare deloc ciudat acest lucru, atâta timp cât relația se bazează pe sentimente sincere, respect și loialitate. Poți fi împreună și cu unul care e pasionat de biciclete sau orice altceva, asta ar trebui sa fie cea mai mica ingrijorare. Lucrul ciudat mi se pare faptul ca ai pune în balanță această pasiune a lui.