E mare lucru faptul ca el e alaturi de tine desi stie ca tu te gandesti si la altul.In 99% din cazuri, te-ai fi trezit cu o pereche de papuci in scurt timp.
Cui i-ar place sa investeasca sentimente intr-o relatie in care inima partenerului e deja data?!
Nimanui!
Nu cred ca e cazul de pauza din moment ce el, saracul, accepta 'dezechilibrul' tau!
Eu zic ca trebuie sa treci cat mai curand peste fosta relatie si sa apreciezi ce ai langa tine (cat mai ai timp)!
Pleaca de la premisa ca el face un sacrificiu pentru tine ascultandu-ti rascolirile cu fostul.Eu, una, nu as putea sa suport asta in veci! As fi preferat sa ma despart de persoana aceea chiar daca as iubi-o, pentru ca de cele mai multe ori, persoanele suferinde (din alte relatii) raman blocati in trecut!
Bafta!
Ai " sansa " de a-l perde si pe noul tau prieten.
Trebuie sa incepi sa vezi calitatile noului prieten.
Trebuie sa lasi trecutul in urma.
Insa daca vrei sa iti urmezi inima, intoarce-te la vechiul tau prieten. Inutil sa faci sa sufere pe cineva ce nu e pentru tine decat un amic ce te sustine la necaz.
Necazul tau stii care eil iubesti pe fostul.
Nu va inteleg. Sa mor, de va inteleg! Daca tu inca tii la fostul, de ce te arunci in alta relatie? Bai, ce mentalitate naspa are majoritatea dintre voi! Voi nu va ganditi ca poate iesi mai nasol, atat pentru tine, cat, mai ales, pentru actual, care poate pune suflet? Crezi ca el e pelerina de vreme rea, sa fie acolo langa tine si tu sa te gandesti la fostul? Si dupa veniti cu pretentii. E bine macar ca ti-ai pus problema, multe nu fac nici macar asta. Daca nu esti in stare sa te implici si sa dai 100% intr-o relatie, stai pe bara!
Daca o sa il zapacesti pe noul prieten la cap cu vechiul tau prieten si cu sentimentele pe care inca le mai ai pentru fostul sau cu regretele ca v-ati despartit s-ar putea ca el inceapa sa fie iritat de cuvintele alea si chiar sa puna punct relatiei. Mai bine ai incerca sa te gandeswti mai mult la noul prieten si sa lucruri diferite pe care nu le faceai cu fostul si astfel sa nu iti mai aduci aminte de el in fiecare moment. Si eu am trecut prin situatii asemanatoare dar m-a ajutat muzica si o amica foarte buna care acum este iubita mea ca miám dat seama ca in bratele cui ma plangeam gaseam iubirea si chiar asa este.
Depinde ce simti pentru actualul! Daca este doar pansament pentru suflet, e mai bine sa faci o pauza. Daca il iubesti, atunci inchide tot trecutul, nu fa comparatii cu fostul!
Hotaraste-te ce vrei!
Daca vrei sa-l uiti pe fostul axeaza-te pe relatia actuala, gandeste-te la el mai des, suna-l mai des... daca-l vrei pe fostul intoarce-te la el.
Dar dupa un timp vei regreta ca l-ai facut pe actualul tau iubit sa sufere, se v-a plictisi de tine cand tu-l vei iubi!
GenOm are dreptate.
Foarte puţine dintre voi vă gândiţi şi la sentimentele bărbaţilor.
V-aţi învăţat prost tare că-n rahatul ăsta de societate doar ce vor şi ce simt femeile contează.
Desparte-te definitiv de actualul că el are de suferit iar ţie ţi se rupe de asta.
Stai singură cât ai nevoie... un an, doi... şi abia după aia treci la următoarea relaţie.
Nu răni bărbaţi că după aia şi ei te vor răni!
linarkfts întreabă: