Ar trebuii sa ne protejam dar imi imaginez ce au spus colegii ei dupa ce a nascut, stiti cum sunt tinerii sa barfeasca in colturi.
E o campanie, cred, nu o intamplare reala. Este o campanie buna, oricum, eu as merge pe ceva mai putin socant; uneori tindem sa inchidem ochii la ce ne socheaza si atunci mesajele cu intensitati extreme (prea mici sau prea ridicate) nu mai ajung unde trebuie. Uitati alt video, dintr-o campanie de promovare a sexului protejat. (sa aveti sonor, altfel nu are farmec)Cred ca multi il stiu:
http://www.youtube.com/watch?v=9TErJEdQ2Sk
Nu vad legatura dintre a te proteja si PROSTIA UMANA.prezervativul nu te lecuieste de prostie.de unde stim ca acel copil nu si l-a dorit chiar ea? insa faptul ca este atat de proasta, incat sa nu mearga la spital la timp..., stiu, ma veti contrazice, insa as dori sa priviti lucrurile logic. poate ca undeva acolo spune ca este un copil nedorit, insa eu nu am observat acest lucru.
Acum revin.este mult mai graitor filmuletul psiholoagei, in privinta prezervativului.chiar am zambit...,
@clau7878-nu conteaza carei categorii ii este adresata intrebarea. cert este un lucru, se merge pe o pista falsa.acel filmulet mai trebuie analizat pentru a spune ca naste cineva pe terenul de fotbal datorita faptului ca nu a folosit prezervativ.sa fim sinceri.
Da, sa se protejeze toata lumea, pana sunt pregatiti sa devina parinti, si recomand dupa 18 ani sa va incepeti viata sexuala, mai copii, mai! @ psiholoaga - avand in vedere ca l-a luat la cumparaturi cred ca era facut copilul, adica dorit, nu din cauza neprotejarii! ar fi groaznic sa ne gandim ca majoritatea suntem facuti din greseala, nu din dragoste!