| iubita_7611 a întrebat:

Pentru baieti : ati facut vreodata sex oral unei fete? sau ati face?
pentru fete: ati facut vreodata sex oral unui baiat? ati >face?:

funda love struck

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Intimitatea nu se pune pe tapet, da!? Cum de altfel nici funda nu o dai tu, ci este din partea site-ului, clar?
Pa, pa.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu am ''dat'', nu am primit si inca nu m-am decis daca voi face asa ceva vreodata! Timpul va spune!

| RyanGeorge a răspuns:

Da sigur de ce nu, chiar e frumos cand o vad cum se zbate si imi infinge mana in par si imi baga acolo capul de numai pot sa respir laughing

| GyeBaek a răspuns:

Nu si nu voi face mi se pare animalic

| Delire a răspuns:

NU! si nu voi face

| BoBBy a răspuns:

Why not? :d

| BoBBy a răspuns:

Mihaela, de ce mintilaughing

| Raresik a răspuns:

Pentru Baieti : Depinde. daca ar fi sa fac sex oral cu prietena mea. nu as face. pentru ca o iubesc. si.oh go on. dar daca ar fi sa fac sex oral cu o vagaboanta. dahappy

| kidboo a răspuns:

Reresik copile u nu sti ce'i ala oralrolling on the floor adica pe scurt limbi sau sa o sugilaughingaaa... a si inca nu am facut sau mi s-a facut... dar sunt de acord e ceva normal. zic eu

| crissnebb83 a răspuns:

E ceva cat se poate de normal.numai traim in epoca de piatra, e palcut sa o faci si sa ti se faca! da am facut-o si am so mai fac pentru ca imi place ca fata ce este langa mine sa se simta satisfacuta si eu la fel

| AngelSpeed a răspuns:

Am facut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Contacteaza-masmug
yeu_17y3u

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe id dany_danezu69 sa vb.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt Alesya si sunt incantata sa raspund la aceasta intrebare... da am facut sex oral as vrea sa mi se raspunda si mie... e vreo problema in asta?

| nicole94 a răspuns:

No way[-x

| Vasilica_Miron_1986 a răspuns:

Da de ce nu e ceva normal am facut la multe femei si mi-a placut foarte mult