| me_5879 a întrebat:

Pentru baieti : cand un baiat se uita direct in ochii unei fete si cand vb cu ea zambeste, face glume se uita alternativ de la sani la ochi, dar uneori se comporta ca si cand nu ar exista o place? dau fundita :*

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca se uita in ochii fetei o place dar mai e si varianta de a incerca sa o seduca asa sa faca sex cu ea.

| cOnTexT a răspuns:

Eu nu cred ca se uita sanii tai prin tricou, in plus de asta purtati decolteu, sa se uite "baietii" happy! E clar ca ii place de tine din moment ce glumeste si iti zambeste... Poate ochi doar i sar la sanii tai, e greu sa nu te uiti crede-mawinking! Doar cu experienta si antrenament reusesc sa nu o fac, asa doar cand nu e atenta tongue! Bafta eu zic ca ii place ce tine! big grin cel putin te simpatizeaza

| Debb a răspuns:

Nu-s baiat dar cred ca pot sa-ti raspund. Cand un baiat face asa, te place (daca despre tine e vorba) si chiar stie cum sa-ti arate asta. Se cumporta ca si cum nu ai exista pentru ca nu vrea sa spui ceva de genu "ce afemeiat". Dar se abtine greu laughing. tot de la un baiat am auzit asta.

| xxdd a răspuns:

Atunci intra in faza de placut si el zice ca e confuz. o place big grin

| GuessWho_8607 a răspuns:

De cele mai multe ori, da. Bine...acum nici tu nu ne-ai dat prea multe detalii. Ok, el te place, tu il placi... ce mai asteptati? happy
Am si eu o scurta intrebare : unde se uita mai mult, in ochii tai sau la...sani? happy

| anDa a răspuns:

Depinde si de varsta. De la o varsta baietii sunt doar ca niste "pradatori", analizeaza, se joaca si lasa balta in cele din urma. Este posibil si sa o placa, dar sa vrea sa o atraga prin indiferenta si apoi prin atentie. E o metoda inteligenta si multe fete cad in capcana.

| Daniela_1629 a răspuns:

Mai e si varianta aceea in care el doar VREA sa dea impresia ca face o gluma, o alternativa de a nu se simti jenat cand se uita la sanii taihappy. Oricum stai linistita, te place sigur. Acelasi joc il joaca multi baieti, ori pur si simplu in acele momente in care te simti inexistenta pentru. el este doar intr-o pasa mai proasta. Vorbeste deschis cu el. :*

| me_5879 explică:

Pai se uita mai mult in ochii meihee hee... dar eu deja i-am zis ca il plac acum cateva luni si nu a reactionat.inainte imi zisese ca nu place pe nimeni ...ms oricum la toata lumea :*